媽媽細細個都黎呢度玩架🤩應該好多同我差唔多年紀嘅媽媽都應該認識呢度,但係就好耐冇黎🤪我推薦大家可以帶埋小朋友過黎玩☺️除咗最出名嘅孔雀之外,呢度仲有少量遊樂設施🛝,食完飯玩一陣,可以消磨一個下午❤️我哋兩個family,四個大人兩個小朋友,叫咗一個二人餐,再加少少嘢食,已經好夠食🤩龍華乳鴿喜雙飛龍華乳鴿喜雙飛真係好嫩滑,入口即化,仲有一股特別嘅香氣,小朋友就最中意,仲有炸蝦片😍情若蜆肉燕窩羹燕窩羹好滑好滋味,仲有蜆肉同埋燕窩嘅鮮味,真係好足料👏🏻喜慶洋洋焯海蝦焯海蝦真係好新鮮好爽口🦐,仲有鮮甜嘅蝦味,真係味道一流!上湯浸郊外時蔬時蔬真係好新鮮,上湯令味道更加濃郁,食落去好清爽健康!如意竹笙上素係當年陳寶珠同蕭芳芳最喜愛嘅菜式,竹笙同埋其他素菜炒味道淡淡地,非常健康❤️馳名沙田滑雞粥雞粥好濃郁,仲有好多雞肉,真係好有飽足感,不會太膩👍🏻韭黃肉絲炒麵麵條卜卜脆好香口,韭黃同埋肉絲都係好新鮮,份量仲好多😍原味手造豆腐花豆腐花真係好滑嫩,仲有豆香味,加上啲糖水,真係好開胃,係韓仔都食左兩碗😊

龍華乳鴿喜雙飛

情若蜆肉燕窩羹
燕窩羹好滑好滋味,仲有蜆肉同埋燕窩嘅鮮味,真係好足料👏🏻

喜慶洋洋焯海蝦
焯海蝦真係好新鮮好爽口🦐,仲有鮮甜嘅蝦味,真係味道一流!

上湯浸郊外時蔬
時蔬真係好新鮮,上湯令味道更加濃郁,食落去好清爽健康!

如意竹笙上素

馳名沙田滑雞粥
雞粥好濃郁,仲有好多雞肉,真係好有飽足感,不會太膩👍🏻

韭黃肉絲炒麵
麵條卜卜脆好香口,韭黃同埋肉絲都係好新鮮,份量仲好多😍

原味手造豆腐花