4個女仔去食生日飯, 大家著得好靚時, 見到有人著jeans~小平經理好nice, 每檯都會去推薦人地食咩, 雖然都係推埋d差唔多的野。一片鵝肝4個人分, 好食係好好食, 夠就一定唔夠, 旨在過癮。Raclette真係呢, 不知幾好食! encore左4次, 我一個人食左2.5碟! 真係不得了! 小平經理(唔知係咪見我地靚女)好好服侍地幫我地用叉捲起cheese! 真係好high!sausage festival有個sausage menu分開, 海鮮腸有3條腸加少少fettuccine, 嘩! 真係不得之了! 一條腸又有帶子味又有蝦味(我仲好似食到龍蝦味)... 總之好重海鮮味! 腸衣係豬腸衣, texture好好! 咁大個女冇食過咁好的腸仔!食到牛尾呢...有d失望。因食左腸先, 所以牛尾凍左。大家又飽左。個汁好濃, 撈飯一定十分之正(但冇理由叫人俾個靚仔我je!), 就咁食就真係... 一般。可能立見左高低。得3蕭但仲有一舊剩低!屋仔我地都有叫。唔錯, 好朱, d cream係極品!飯後甜品個朱古力, hazel nut果個幾好食, 另一個係糖菠蘿加朱古力。性質近似糖冬瓜。好得意

屋仔我地都有叫。唔錯, 好朱, d cream係極品!

飯後甜品個朱古力, hazel nut果個幾好食, 另一個係糖菠蘿加朱古力。性質近似糖冬瓜。好得意。

4個人, 開埋wine, 食到剩, 都係$1400, peninsula都好實惠~