2010-01-04
同好朋友餞行, 大家都係大埔人, 所以試試大家都未試過既餐廳. 9點幾先到, 得我地同另外一枱, 對我地嚟講, 環境啱啱好, 可以暢所欲言!點咗一個小食, 一個小炒, 二個主菜~~ (以下名稱可能有少少出入, 本人記性有點爛..)咖哩角 - 得! 似新鮮即炸! 皮薄餡靚!炒魷魚 - 唔係好記得係咩炒... 又唔記得影相.. 其實呢個都幾好既, 不過係一道下次再去會寧願試下其他嘢既菜~ 咖哩蝦 - 個汁好濃, 有蒜香, 蝦大大隻, YUM, 送飯一流 (我就當湯飲... )乾炒辣椒雞 - 略嫌乾, 不過味道香口, 都夠辣既~香脆薄餅 - 食之前想問清楚係咪naan bread, 但係翻譯唔成功, 都諗住博一鋪, 試試佢... 果然係貨真價實既naan!! 好好味, 就咁食都好鬼開心! 食得幾開心, 就算全場剩返我地一枱, 都冇話趕客, 算係咁~ 如果價錢平返少少, 會高分D, 佢以家叫做收得呢個價錢都有返咁上下水準, 收貨啦!
點咗一個小食, 一個小炒, 二個主菜~~
(以下名稱可能有少少出入, 本人記性有點爛..)
咖哩角 - 得! 似新鮮即炸! 皮薄餡靚!
乾炒辣椒雞 - 略嫌乾, 不過味道香口, 都夠辣既~