2021-10-02
試過外賣一次 堂食一次外賣嗌左心太軟同乳酪雪糕 黎到都細杯 以為本身就係咁後尾去到堂食發覺原來可以好大杯 咁點解外賣要比貴咁多 跟住再細杯d尋日諗住叫多次外賣 落單之後打過去問個女店員雪糕可唔可以大杯d 佢話唔可以喔 外賣杯就係咁細杯 咁跟住我問佢 點解外賣貴左反而會細杯d?你用兩個杯咪可以做到正常size之後過左一陣 佢答我 其實個size係一樣既 不過個雪糕㩒實左😮 我聽到當堂嚇一嚇 你㩒實左個雪糕 咁個外賣杯都無滿呀 同埋你會唔會㩒實到d水😮我再諗返起上次去堂食都夜啦 同一個女店員提我地窩夫心太軟都無得嗌 因為製作需時 之後我地想嗌個泡芙 佢都話唔得 製作需要 😮哈?咁你一開始唔講既?我係咪要suppose知道你整呢d甜品要幾耐?
外賣嗌左心太軟同乳酪雪糕 黎到都細杯 以為本身就係咁