🔥石燒吉列霜降牛小排定食🐂-係可以自己燒嘅吉列牛🐂 定食包嘢飲同麵豉湯/沙律🥗仲包飯同埋溫泉蛋/溏心蛋🥚🥳真係好豐富‼️可以自行決定燒幾耐,生啲就嫩啲,熟啲牛味就重啲🙈 大家可以按自己喜好自行調教熟度😆仲有燒肉汁、沙律醬、蒜蓉、鹽可以點,令味道更多元化👅日本米上面仲有七味粉,幾香口幾正🙈但因為期望太高,我覺得係幾好味,但未到好驚艷,部份吉列外層比較易甩,而且有時炸粉會蓋過牛味👀但呢個價錢係ok抵🤩-評分:7.8/10價錢:$178-🐥唐揚炸雞🍗-賣相麻麻地,仲睇落有少少燶,所以原本完全冇期望🤣但估唔到分量多到咁,三個人都食唔晒🤰🏻而且味道都相當唔錯,皮薄肉嫩,咬落多汁,有反差驚喜,性價比高🙈🤪-評分:8.2/10價錢:$58-🦀牛油果軟殼蟹卷🥑-份量都幾多,足足有8件,而且每件都大大粒‼️牛油果幾軟熟🥑但炸軟殼蟹就有少少油膩🦀同埋呢個配搭味道好似未夠好衝擊,所以唔算好突出🤣🙈-評分:7.5/10價錢:$88-📍 日本野 旺角📍
🔥石燒吉列霜降牛小排定食🐂
評分:7.8/10