2019-11-04 2765 浏览
系谂唔到食咩之际,咁岩见到呢间餐厅做紧特别餐牌,净系两日嘅特别餐牌🙌🏻所以就去咗呢间食啦。当日嘅餐牌就系咁样,系一个seven course 嘅Menu入到去环境好好人客唔算多对住维港夜景食饭好舒服长话短说即刻即刻睇下啲野食🙋🏻‍♀️呢个系个course嘅餐前小食,佢好似啲芝士慕丝咁咸咸地几好食几开胃嚟到第二个course,呢个系配鱼子,感觉好fresh第二个course就系焗小型龙虾配海胆,好鲜味😋呢个系意大利饭,口感系al dente嘅感觉,正👍🏻然后就到呢个煎焗剑鱼,好香口几好食!然后到甜品嘅部份,呢个系仙人掌做嘅雪巴,个雪巴系好食,但系佢个底下面𠮶啲仙人掌蓉就系有啲仙人掌嘅刺喺度所以口感麻麻最后嘅甜食甜品有芝士雪糕,呢个雪糕比起啱啱嘅雪巴好食好多👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻整体泥讲呢间餐厅都值得试,服务同环境都好好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

入到去环境好好人客唔算多对住维港夜景食饭好舒服

长话短说即刻即刻睇下啲野食🙋🏻‍♀️

嚟到第二个course,呢个系配鱼子,感觉好fresh

第二个course就系焗小型龙虾配海胆,好鲜味😋

呢个系意大利饭,口感系al dente嘅感觉,正👍🏻

然后就到呢个煎焗剑鱼,好香口几好食!

整体泥讲呢间餐厅都值得试,服务同环境都好好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻