(非会员)
2010-05-17 2 浏览
女朋友同我慶祝生日,又想搵間好味同價錢合理既buffet,上網睇見呢間口碑幾好,所以就黎試吓囉,早一日打電話去訂位訂左晚上8點,第二日我同女朋友準時到達,見個場無咩人得果6,7張枱客人,所以坐得好舒服環境好清靜侍應態度好好有禮貌講到食物其實款式不多,但係佢d冷盤就一定要食啦,生蠔:有兩款,澳洲同法國,澳洲既生蠔比較細小同咸,所以麻麻地,法國既生蠔就比較肥美啦,而且好鮮味好juicy,一個字"正"龍蝦同螺都好食青口就麻麻地蝦都ok可以食另外佢有刺身,三文魚好鮮好肥美劍魚同其他都ok仲有自家制煙三文魚都好味煎鵝肝雖然比較細小,但味道很好,外脆內軟咸火腿本人覺得麻麻湯有中式同西式,兩款味道都ok其他熱食都可以,不過食一轉就夠了甜品大致上都ok,不過佢有一款花生mousse cake,好香濃好滑...正!!!另外其實每人有兩款main course,我要鮑魚+羊架,鮑魚細小味道無咩特別,羊架6成熟而且味道唔羶,我女朋友要海膽蝦+鮑魚,海膽好新鮮,蝦好大好爽口大致上食物質素很好,環境舒適,而且價錢合理,有機會可以去多一次而且佢地宜家做梗promote,只要你個名有佢餐廳名既其中一個字就有75折
侍應態度好好有禮貌

龍蝦同螺都好食
青口就麻麻地
蝦都ok可以食
另外佢有刺身,三文魚好鮮好肥美
劍魚同其他都ok
仲有自家制煙三文魚都好味

煎鵝肝雖然比較細小,但味道很好,外脆內軟
咸火腿本人覺得麻麻
湯有中式同西式,兩款味道都ok
其他熱食都可以,不過食一轉就夠了

,我女朋友要海膽蝦+鮑魚,海膽好新鮮,蝦好大好爽口

除左青口同澳洲蠔,其他都好好味
好味呀