2012-02-08
次次都食合桃糊湯圓,女友食無3.6北海道得牛奶味既布甸!!!今次等好耐,以為店員好有誠意湯圓即叫即滾,點知心急望一望入水吧,奶野!好喇,糖水黎到,其他糖水唔敢講,糊狀糖水一望已經知道係翻叮,原因唔講,費事教精你!翻叮唔緊要, 食落無甜味又比平時稀,但又未致於水汪汪幾粒湯圓食到最後果粒仲要"縮"左! 咁既情況,換過一碗咪好似玩野? 如果店員態度好,真係會同佢反映當堂無晒心機,唔想同店員講咁多換過碗,算我黑仔食果幾粒湯圓廿幾蚊,以後唔黎埋單果時,見到店員執臺時打左個突,即刻拎去水吧度同其他員工討論,以為會問番我原因點解食剩咁多,點知無...兩條友係度笑,之後放入桶...兩個員工見住我拎錢都唔主動收錢,我唔駛找,放低走人!!!有得揀,夏天先會再黎
翻叮唔緊要, 食落無甜味又比平時稀,但又未致於水汪汪
兩個員工見住我拎錢都唔主動收錢,我唔駛找,放低走人!!!
有得揀,夏天先會再黎
题外话/补充资料:
門口寫住樓面$40/h,樓面果位高高地哥哥值得一讚!雖然唔係酒店級服務但態度好好!門口幾張臺一腳踢,搬臺落單一手包辦;
相反入面幾個女人只掛住傾計,見到門口踢晒腳都唔幫手
有個姐仔拎糖水黎果時咬住香口膠仲要突出來比客人見到係白色