2021-07-05 116 浏览
好耐無黎旺角食飯,咁arm 女朋友係隔離做facial,比幾間佢揀佢揀左呢間,睇食評好似幾好,點知。。。訂位正價有88折,但唔包套餐,坐低餐牌基本上得set menu 同幾樣小食btw 個送既appetizer 幾好食,蛋散定脆麻花d fd, 咸咸地甜甜地,竟然係我最滿意既一樣野食😂staff 都幾好人,叫肉眼扒,同佢講3成,佢話會太生,無得叫...咁好啦我叫5成,黎到塊扒都幾大,但簿身。就咁切周邊,都ok,有5成。點知切到中間發現中晒招,變晒well done done, 收我300幾蚊...即刻叫叔叔幫我換個塊,佢地都好好態度無問題,我同佢講咁你不如比3成我啦,我真係食到架。換完出黎,整體都ok,但切到中間,都係變7成,咁姐係好明顯佢個爐/pan 有問題,受熱唔平均啦,跟住食左大半仲比我發現d 燒汁有一條頭髮...另外叫左份ribs, 不過不失咁啦。 跟住到d 配菜,全部白烚,一d 誠意都無。個薯蓉又唔夠creamy , 鞋口...跟餐送沙律同餐湯,個羅宋湯好似水咁稀,我夠膽講我樓下茶餐廳都好飲過佢沙律菜就幾新鮮,但唔知點解要放幾粒爆朱落去😂😂跟住有勁多汁,d 汁又勁酸。。。。好坦

另外叫左份ribs, 不過不失咁啦。

好坦白講。佢又唔係難食,但絕對唔值呢個價位,300幾蚊我去正常西餐廳絕對食到一塊好過佢既扒,佢既lv 只係半島茶餐廳既級數,但人地半島一個set 都係70蚊有找。。...絕對唔會再幫襯

2021-07-05