餐厅: TERA (寶發大廈)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
話說之前去過元朗嘅同一間嘢度食,個窩夫做得好好,所以今日特登搭車去佐敦呢間分店諗住食返個窩夫。我哋兩個人已經食咗午餐,所以淨係嗌咗一個香蕉海鹽焦糖窩夫同埋叫咗兩杯果汁。🥤西柚汁同橙汁😖😖西柚汁同橙汁嚟到,果汁好多地方都係用玻璃樽,而呢度係用一隻裝咖啡嘅紙杯仔,細過平時咖啡杯Short嘅size,係連飲品都唔識得用啱嘅器皿裝。記得影入邊,入面一半係冰,西柚汁調味好奇怪,超級酸,我飲咗一半就放棄咗,橙汁都係一半。🍰香蕉海鹽焦糖窩夫😓😨😡呢個窩夫可以用唔合格去形容,佢賣緊$138 ,由我地點窩夫到窩夫送來,只係用咗6分鐘時間,可能你會問點解我哋會知,因為係點完餐嘅時候我就已經影緊佢間鋪嘅大紙燈,我都係望返相影嘅時間先知。佢嘅窩夫唔係即整,係整定嘅,送上嚟嘅時候完全唔熱,凍嘅,咁咪微脆,但中間已經淋晒,連香蕉都係唔係好新鮮,核桃好一般。味道有啲過甜,唔會再有下次。😩氣氛體驗唔好仲有一樣好致命嘅,就係間鋪裏便有一個男員工,佢個樣40歲左近,全程我哋食緊嘢嘅時候佢響度成個阿伯咁樣咳返啲痰上喉嚨度,仲要喺啲客面前綁完鞋底又唔洗手就已經繼續serve啲客。其實一間Cafe如果連窩夫都係凍上,連果汁都係

🥤西柚汁同橙汁😖😖
西柚汁,又細杯又多冰

🍰香蕉海鹽焦糖窩夫😓😨😡

😩氣氛體驗唔好

其實一間Cafe如果連窩夫都係凍上,連果汁都係求其搵隻杯裝俾你,我唔講氣氛齋講嘢食,都已經有足夠嘅原因唔會再嚟第二次。
2023-08-18