(非会员)
2009-03-10 14 浏览
一行兩人order 了三款餸:1)Carborana, 之前食過,仍然保持水準,依然咁creamy~~正!! 2)之後惡夢就開始了,見到個餸名咁特別xx Seafood in Bag,點知,個侍應捧個碗來,碗裏有個透明膠袋裝住d 海鮮,膠袋外有四塊多士圍住,見到簡直愕然,賣相其差,好嘔心,見到都唔想食,order 之前侍應提及過依個seafood in bag 係用特別sauce 來調配,有d spicy, 一試, 味道很難吃,海鮮完全唔入味,加上佢裝在膠袋入面,好難用folk, spoon 黎夾食物,相信大家都知applygreen 係主打西式,又何來有筷子呢?依個seafood bag 真係好差,賣相差,味道差(有時唔知會食到塊檸檬、青檸, 酸到震),用料差,得魷魚,青口,蝦(仲要係淋),sell $168,完全不值! 3) 上次試完apple green crisp, 今次來一客 Amercian cheesecake, 小小一塊,已經夠我倆濟飽,好<流>,好<濟>,建議若非cheesecake 愛好者,order 前必雖三思。 總括來說,appl

一行兩人order 了三款餸:

總括來說,applegreen 應該取消seafood in bag,此餸極之不討好,我可以好肯定咁講,唔會有人鍾意食,繼續放在meun 上,只會拆自己招牌。今次只怪自己無帶眼鏡揀餸,先會令依個惡夢發生。
Seafood in Bag---嘔心
入面d餸,汁挍埋一舊
2009-03-07