2022-12-14
🔸榛子焙茶梳乎厘pancake🍵🥞 ($138)🔸宇治抹茶梳乎厘pancake🥞🍵 ($138)🔸Oreo奶油曲奇梳乎厘pancake🍪🥞 ($128)🔸士多啤梨雲呢拿梳乎厘pancake🥞🍓 ($108)作為一個梳乎厘pancake忠粉 呢間cafe一早已經喺我嘅pancake checklist入面🥞💗 聽講係由法國藍帶廚師主理 咁就一定要試吓🤩 餐廳仲有其他甜品同輕食 例如pasta🍝waffle🧇 但我今次只係試咗pancake😀 Pancake係即叫即做 等咗大概20分鐘就有得食😊 我覺得Pancake嘅口感太實 口感比較似蛋糕🍰 如果空氣感多啲 質感輕盈啲會更好食😀 Pancake嘅蛋香唔算重🍳🥲Pancake口味嘅選擇都幾多 我同幾位朋友每人食一碟🤣 最前面嗰款係抹茶口味🍵 我朋友比較鐘意濃茶味 佢覺得面頭嘅忌廉茶味可以再濃味啲🤣👍🏻 我自己就食焙茶味 面頭啲榛子忌廉冇乜榛子味😂 側邊幾粒焙茶牛奶布丁幾好食 茶味香濃🥰 加埋啲榛子脆脆 口感更豐富😀評分: 🌟🌟🌟
🔸宇治抹茶梳乎厘pancake🥞🍵 ($138)
🔸Oreo奶油曲奇梳乎厘pancake🍪🥞 ($128)
🔸士多啤梨雲呢拿梳乎厘pancake🥞🍓 ($108)
評分: 🌟🌟🌟