2013-12-30 2709 浏览
我昰這間餐廳旳常客, 因為我在附近上班, 入得這餐廳就預咗要撘枱21.12.2013(六)旱上7:30我入去食早餐,當時只有一張空枱(中枱),其他都滿坐,所以我行入去自行坐下,(伙記A:小姐你去撘枱啦) (我說:我很快走及我想落單)(伙記A冇理我就行咗去)(伙記B來說:小姐你去撘枱今天昰星期六一陣要搬枱大家都麻煩呀) (我說:都冇其他枱有空位可以去撘枱我很快走及我想落單)(伙記B又冇理我就行咗去)(伙記C行埋嚟,我即刻說:炒旦多士火腿通熱華田)唔駛一分鐘全部食物到齊,我開始進食, 點知伙記A, B及C 企在我枱旁不段講粗口,大大聲話我唔肯去撘枱, 我忍不了,最後食了一半就走了,因為我接受唔到一邊食一邊有三個男人向往我講粗口.
题外话/补充资料: 平時都唔覺得這裡的食品特別好味, 當天的炒旦更昰凍的還有少少(琼)咗油,又受到粗口對待,令我心情勁差.
2013-12-21
$28 (早餐)