2015-04-22
又係時候介紹下中環人既食LUNCH好去點~呢間係ifc既burger place係新開, 之前見到都幾多人去食所以約朋友試下. 勝在近公司!坐豬肉台, 好鬼迫, 好noisy. d 鬼仔/妹waiter玩多過做. 聽order都聽錯都預左係ifc會貴d, 但真係好貴, 下圖個set係要$175大洋一支ginger ale, 一包chips加個fernand burger (即牛堡)個牛堡要medium, 整到出來係仲見丁有紅色. 好厚肉, 都好食.d chips係甜甜地, 我覺得好怪下.呢個價錢唔係坐得咁迫係到食啦, exchange square地下果間bar既burger都做到呢個價, 好坐好多.要好食既burger, LKF真係大把, 我食開果間INSOMNIA就只係$75, 好食過佢
d chips係甜甜地, 我覺得好怪下.