2021-01-08 48 浏览
好食嘅唔會嫌多真係,呢間金鶴每隔一段時間呢又會推出一些新的主題拉麵。上次經過見到今次係用京都抹茶做湯底呀,抹茶一向係我的最愛,雖然一開頭我都諗叫唔叫好呢,會唔會有d怪呢,但係我要對金鶴有信心,最終我都決定叫,而放棄食午餐set!呢個抹茶拉麵雖然睇落得一舊肉,但其實佢個湯底係有好多好多的蟹肉係入面嫁。。。每食一啖麵基本上啖湯已經好多蟹肉,而湯底的抹茶係屬於淡淡地的。。唔會係想像中濃濃的抹茶,一點都不奇怪,仲好好味添。😜另多原來午餐的set都有好多選擇,我地再選左一個慢熟雞飯,足足有成七八塊慢熟雞肉,蛋白質夠哂,難怪佢叫增肌🤪每件都超級厚又好嫩滑。再叫埋可以話係招牌的厚切曼魚串,午餐都食得好滿足。🥰🥰疫情期間外賣仲有折窩見到。。晚上都可以來買外賣添。👍🏻

再叫埋可以話係招牌的厚切曼魚串,午餐都食得好滿足。🥰🥰

疫情期間外賣仲有折窩見到。。晚上都可以來買外賣添。👍🏻