2010-05-17 13 浏览
因為等待,所以變得好冇胃口,所以同事叫到去「榮式」,本宮都冇say no... 其實本宮唔係唔鍾意食「榮式」,只係因為唔知點解次次食完「榮式」,本宮都好胃痛,所以盡可能都唔食「榮式」。去o左間舊鋪,發覺佢裝修o左... 乾淨o左~ 本宮叫o左雞藕天成,即係雞扒同蓮藕餅飯,薄薄o既雞扒,好似已經冇以前咁好食,因為食唔到燒味,今日已經唔係凍,但係一o黎到竟然唔係熱,只係暖,又叫人耐心等待 (又係等待!!),出到o黎只係俾人覺得係燒定o既!!而蓮藕餅,亦都係以前咁,而家整到好厚,只係食到豬肉同蓮藕,一d香味到食唔到...最大獲就係... 本宮食完都係胃痛... 又胃痛,又要等待... 唉~~~~~ http://hk.myblog.yahoo.com/ultrabearhk/article?mid=536

2010-05-17