2023-08-08 27 浏览
🔸今日同老公行完街,決定試下樓上既呢間燒肉,估唔到會咁有驚喜🤤🔸我地揀左有最多選擇既雨餐。呢個餐最誇張係會送A5原塊和牛西冷,淨係一塊已經幾乎回嗮本😂🔸除左西冷之外,佢既所有A4和牛同其他肉類都係可以任食。佢既A4香蔥薄切岩手和牛一定要試!加雞蛋同蔥食真係可以一塊接一塊停唔到口😋🔸其他肉類既話我最推介羊架!完全冇騷味,但係肉味好香,咬落去肉汁多到幾乎爆出黎🤣🔸佢海鮮既選擇都好多,虎蝦、扇貝、多春魚之類應有盡有。最誇張係鮑魚都係可以任食,而且品質相當唔錯,好新鮮冇怪味,非常鮮甜又夠大隻。比目魚西京燒都一定要試,超級惹味😚🔸蔬菜既話全部都好新鮮,我地就叫左勁多碟牛油金菇,真係好香好好味😂🔸除左基本既燒物,佢既小食甜品之類都選擇豐富,連Haagendaz既雪糕都係任食🥸🔸環境方面真係好過一般燒肉店多多聲,冇太大油煙味,而且好乾淨企離,座位都夠大🤓