2022-03-21
位於荃灣既文青cafe近近地就黎體驗下,一入到去見到裝修好有簡約風,而且有兩層,樓底好高完全冇壓迫感。侍應姐姐好有禮貌,咁岩有其他客人一齊入,但侍應姐姐都一個一個咁serve,冇冷落左我見到有背包都會主動拎個兜比我裝袋,非常細心個menu都係行簡約風,幾易睇,非常好時間都係早既關係就叫左自選吐司,揀左四款,分別係慢煮雞胸,牛油果,蟹肉同埋炸雞。本身都諗緊佢會點幫我組合,黎到就見到蟹肉同牛油果一份,炸雞同雞胸一份,如果有得揀或者有suggest下點配搭就更好。另外有跟醬,配左蒜香蛋黃醬講講d配料,牛油果正常冇乜特別,勝在打得夠爛夠creamy。蟹肉冇得輸,加錢都必嗌,食到好多蟹肉味同埋個洋蔥粒好match。炸雞都係普通日式炸雞,都幾好食既。慢煮雞胸黎講都係出色,我都覺得可以一試,自己本身都有食開雞胸習慣,但佢呢個慢煮雞胸真係好唔同,好滑又唔柴,食完番唔到轉頭總括來說,relax chill 下既好地方,野食都係水準之上。門口有個打卡位望住街食,但就要預咗好多人望。
個menu都係行簡約風,幾易睇,非常好