2021-11-23
又到咗食燒肉🥩嘅季節喇,之前聽朋友👭講起有間燒肉🥩好值得去食,所以今日搵埋朋友👭一齊去。聽佢介紹成個套餐肉類🐂🐖🐓🐙🦐🦪款式多之餘仲有沙律🥗、飲品🧃同甜品🧁🍰🍮🍦🍨任食,講到好鬼吸引。我哋叫咗course B,因為我哋2個人👯♀️都係食肉獸🤤,以我哋2個人👯♀️嘅戰鬥力,呢個餐夠我哋2個人👯♀️食。上菜時,出場嘅有小船⛵、寶盒、木盤仲有煙霧,佢哋擺盤好靚✨,就算係放題都唔會敷衍了事。而肉🥩方面,見到佢哋啲肉真係覺得唔錯,就好似薄炙牛肋肉🐮,重油花,係咁依燒一燒已經可以食得,油脂味極香味,但又唔會覺得好肥膩。仲有薄炙牛里脊肉🐮就比較少油花,掌握好火候,肉感一流。另外豚肉🐷、雞肉🐔同海鮮🦐🦪都唔差,但個人比較鐘意牛肉🐮多啲😋。套餐除咗肉🥩仲會有熟食🍜、小菜🧆、炸物🍤等,呢個價錢💰呢個份量呢個質素,係抵食嘅~