2010-07-30 20 浏览
第一次來一門都己經係二、三年前嘅事!大概是因為朋友覺得這裡的玉子燒很出色吧,所以帶我來試!從此之後,我都光顧過三、四天了,但每一次都有限時間食,永遠都好似好多人咁。今晚原來朋友一早book定枱,七時多去到,交枱時間係八時半!其實大約都知Menu有咩食物,今次叫了:-一門蟹肉玉子 - 真係好少地方整得咁好味,似日本吃過那些。蛋夠滑、唔會過熟!牛油果手卷 - 我鐘意食牛油果,但這個手卷平平無奇!吞拿魚手卷 - 好多葱,我唔鐘意食,睇見都唔想食。燒銀鱈魚 - 煎得好香吖,點埋個汁好好味。泡菜豚肉 - 辣辣地,OK 吖!三文魚+甜蝦刺身 - 好新鲜,D甜蝦好大隻。其實除了玉子燒是比較出色之外,其它都無咩特别!最後和朋友傾下傾下到九時多,其實一直都只有八成滿座!係D人book咗唔嚟吖?定係驚D客坐太耐霸住個位?Anyway,有缘再來吖!

其實大約都知Menu有咩食物,今次叫了:-

牛油果手卷 - 我鐘意食牛油果,但這個手卷平平無奇!
吞拿魚手卷 - 好多葱,我唔鐘意食,睇見都唔想食。

燒銀鱈魚 - 煎得好香吖,點埋個汁好好味。
泡菜豚肉 - 辣辣地,OK 吖!
三文魚+甜蝦刺身 - 好新鲜,D甜蝦好大隻。

其實除了玉子燒是比較出色之外,其它都無咩特别!
Nice and Fresh!!
泡菜豚肉 ~
燒銀鱈魚