2020-04-10 228 浏览
前排同朋友相聚 約左係呢間好評唔少日本野最推薦一定係個霜降牛小排,一個定食量都唔少. 店員提醒呢個唔係煎牛扒唔好諗住medium rare. 一定要煎到全熟,先有油脂香同軟嫩,聽左提示我地照咁煎啦,真係唔同. 有牛肉香又嫩,不過唔駛吉列邊都可以,因為其實煎過程中會甩,同埋都易燶另外炒和牛粒新鮮炒好熱辣辣,帶pepper 香. 不過炒過左火有d 韌鰻魚芝士蛋卷幾好食,雖然鰻魚中間細舊. 但cheese + mayonnaise呢個組合係不敗Sashimi 不過不失,熟食會較吸引豚肉大阪燒集健康同邪惡於一身,因為佢底其實大部分係椰菜,不過上面勁多醬,幾好味不過會有點膩超飽肚和牛壽司帶火炙過香味不過都係霜降牛正d龍蝦海鮮烏冬,喜歡烏冬滑溜唔算腍,海鮮蕃茄湯底都幾足料甜品apple crumble 麻麻,上面crumble唔脆.pineapple sorbet好食,真係菠蘿樣,酸酸甜甜好清爽
前排同朋友相聚 約左係呢間好評唔少日本野

Sashimi 不過不失,熟食會較吸引

和牛壽司帶火炙過香味不過都係霜降牛正d

龍蝦海鮮烏冬,喜歡烏冬滑溜唔算腍,海鮮蕃茄湯底都幾足料