2019-04-09
約左朋友睇艾粒,為左之後又叫又企又哎既行動,決定食飽飽先出發!朋友話想食pizza,所以一search 就有打去問630有冇位,員工話直接walk in就可以。上到去果然未full😂都仲有好多位剩去到睇左餐牌叫左個2人餐,大概4百蚊2個人包左餐湯餐包,沙律,小食拼盤,2個主菜同2杯野飲。南瓜餐湯,唔錯,幾濃同結,配上餐包一流雞扒沙律配芝麻醬正常沙律冇咩特別👍🏻小食拼盤雞翼醬汁偏甜,個人比較鍾意咸/辣炸芝士球配ham,ham配上芝士波幾好食。另外紅色個個到目前為止都唔個係咩😂我個中唔鍾意食,所以我朋友食哂叫左個pizza, 正常pizza 冇咩特別另外叫左個扒, 叫左7成熟但黎到似9成熟,有d根同難哎,cool緊牙既朋友表示食唔到。但配菜好食! 著仔好食! 連皮食仲正!飲品方面同朋友各加了$15要水果茶,偏甜,可以再加多點水去中和整杯茶。 屎忽痕叫多左個甜品, 佢寫係cheese cake,但食落冇cheese咪,口感似 jelly 但個花好靚😍😍😍餐廳整體不錯,咪道亦不錯,但扒方面可以叫5成熟。
上到去果然未full😂都仲有好多位剩
去到睇左餐牌叫左個2人餐,大概4百蚊2個人
包左餐湯餐包,沙律,小食拼盤,2個主菜同2杯野飲。
南瓜餐湯,唔錯,幾濃同結,配上餐包一流
雞扒沙律配芝麻醬
正常沙律冇咩特別👍🏻
小食拼盤
雞翼醬汁偏甜,個人比較鍾意咸/辣
炸芝士球配ham,ham配上芝士波幾好食。
叫左個pizza, 正常pizza 冇咩特別
另外叫左個扒, 叫左7成熟
但配菜好食! 著仔好食! 連皮食仲正!
飲品方面同朋友各加了$15要水果茶,
偏甜,可以再加多點水去中和整杯茶。
餐廳整體不錯,咪道亦不錯,但扒方面可以叫5成熟。