2019-11-28
為左試下佢D豆係咪真係傳說咁正,果日經過荃灣咪走去如心廣場試下囉, 個裝修好chill好舒服,係一流既hea點~咖啡試左兩個,一個精選單品咖啡,一個係MOCHA,黑咖啡係最試到個豆既質素既,佢地是日精選既豆係Colombia既豆,偏酸但好重豆香同淡淡果香,佢每隻豆都係自己精選架,仲會事不事轉款,我見有其他豆既postcard係度,下次試下其他豆先! MOCHA既咖啡味同朱古力都好夾,平衡得好好~食物方面,叫左一個煙三文魚沙律,好清好Fresh,所有食材都好新鮮。再叫左個青醬烤雞三文治,係意大利式既Panini三文治,烤雞好厚身,肉質又鬆軟,D醬都調得好好味,仲夾左好多蕃茄生菜,好輕怡唔HEAVY!為食既我地,當然再叫左個banana loaf cake收尾,一食落去已知材料唔馬虎,香蕉味濃郁,唔係甜身既cake,而且厚身好有口感,侍應仲好有心咁問我地需唔需要加D牛油或者honey係上面,咁我地簡左加少少,咁個cake就唔會dry住上碟!同時加映Menu俾大家參考哦~
同時加映Menu俾大家參考哦~