(非会员)
2011-09-29 164 浏览
今年旧同学同我庆祝生日, 一行5人, 因为其中有人茹素关系, 所以决定食素菜,有人提议去"靓靓健康素食车仔面"试下佢地晚市新出既打边炉+韩式烧烤, 平时佢地既午市套餐就成日食, 但古唔到有素食打边炉本来谂住都系打下d菜同菇, 点知.......... 出乎意料咁多野食, 仲要好好食tim, $百松d~~ 好抵, 美中不足既系无平时打边炉用既辣椒豉油, 硬系争dd, 仲有因为佢地人手唔系好够, 大家有时要self-service, (如攞野饮), 不过反而有好feel既感觉~ 如果大家得闲想食素, 又唔想咁闷, 就真系可以去试一试**ps 呢个老板娘, 佢为左推广食素同茹素既朋友有无味精既好食物, 好努力支持住间铺ga~ 所以大家有兴趣, 一定要去帮"衬"下

本来谂住都系打下d菜同菇, 点知..........

如果大家得闲想食素, 又唔想咁闷, 就真系可以去试一试

杂菜蕃茄汤底
正~ 好好味既炸云吞