lee間野呢真係話佢差又唔係...話佢好好又唔係...你地睇下咩事啦~話說下面間野d人話可以去試下,咁今日就去左試啦~點知真係好恐怖囉,我地燒左一個半鐘到,個爐側邊D油滿左,之後著左火,咁我就梗係即刻熄火啦,點知D油不斷燒,​大約出現了8~10cm高的火焰。之後叫左個伙計去整熄d火,點知佢走去用水淋熄去,真係我仲驚過佢。Lee個都唔算最恐怖,最恐怖係我之後親手扭開火果個掣,一開,我望住張枱下面爆左一下火花​出黎,岩岩噴正落腳位,即時嚇到無左反應,最後個爐開唔番,應該消左希望佢地安全意識高d...唔好再用水整熄d火...同埋側邊d油滿左就倒左去先不過~~~佢地服務算好好,店長即刻係咁講唔好意思,即刻轉枱,仲幫我地拎番d野食去新枱到,最尾仲超左35分鐘食野先叫我地走,原因係有人包左場。唔走都唔好意思,阻住人地包場開party,服務算唔錯。講完小插曲就講番正題,間野食物味道唔錯,包括燒的肉類,涼拌,飲品。我差吾多食晒間野唔同款式o既野食,比較要改善o既係:1. 涼拌雜菜咸左d2. ''熟食''款式比較少(可能夜去,食夜場)總括黎講,只要間野d安全做好d,都值得再試,價錢88-118,算抵食,

我差吾多食晒間野唔同款式o既野食,比較要改善o既係:
1. 涼拌雜菜咸左d
2. ''熟食''款式比較少(可能夜去,食夜場)

總括黎講,只要間野d安全做好d,都值得再試,價錢88-118,算抵食,比出面果d平好多。裝修得都幾靚,食過咁多間最靚,但d用具略嫌有少少油,不過間間都係咁。建議大家可以去試下,記住訂位,希望大家唔好咁黑仔又著火吧- -

我都唔知小插曲扣邊項分好,,,扣環境吧~本來5分,因為裝修靚,而家扣2分
2011-07-31