2022-10-06 292 浏览
次次經過我都以為淨係食甜品,今日有朋友搵埋位所以終於有得試下。坐落睇menu 原來好多正餐選擇,基本上唔可以叫做一間甜品屋。由於下午茶時間,所以叫咗唔多野食,不過如果拍拖打卡或氹小朋友,有個必點窩夫雪糕棉花糖。1.伯爵茶焦糖布甸窩夫配雪糕及棉花糖👍🏻大大舊baby blue雲朵棉花糖,蓋住裝有窩夫及雪糕嘅玻璃器皿,打卡able。棉花糖入口即溶痴立立,記住唔好花太多時間陶醉喺棉花糖,因為下面舊雪糕會溶😂2.蝦多士蝦多士大大塊,面頭鋪滿黑芝麻夠香口,但有別於食開嘅蝦多士,佢唔係蝦滑鋪喺多士上,而係將成舊蝦滑變多士嘅size 再炸,too much。3.芝士長通粉4.叉燒配薯條叉燒好食,腍身又入味👍🏻5.荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶味道算唔錯,但我唔係好明點解係沙冰但又冇寫明,凍到上哂腦😅環境:🔴🔴🔴🔴⭕服務:🔴🔴🔴⭕⭕衛生:🔴🔴🔴🔴⭕食物:🔴🔴🔴🔴⭕

1.伯爵茶焦糖布甸窩夫配雪糕及棉花糖👍🏻

2.蝦多士

3.芝士長通粉

4.叉燒配薯條
叉燒好食,腍身又入味👍🏻

5.荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶
味道算唔錯,但我唔係好明點解係沙冰但又冇寫明,凍到上哂腦😅

環境:🔴🔴🔴🔴⭕
服務:🔴🔴🔴⭕⭕