2023-03-06 353 浏览
之前訂位,佢話只可以揀6點或7點半,我地揀7點半,點知去到7:40左右已經有4樣野售罄⋯⋯得番既選擇好少,百幾蚊既3餸飯,以新蒲崗區黎講,食物質素唔差,但性價比很低,因為份量太少了,同埋我諗大家去到都係為打卡,點知我發現冇打卡位,台凳似學生台,太細張,有點難坐,我仲見到有d位係以為放貨嘅,成個貨架咁,竟然又係座位之一?會唔會太逼😅最後,令我最難受既係,我排隊俾錢落單,到我既時候,員工話要出菜先,叫我等一陣,唔緊要,等到佢番黎,我預備叫(已講緊想食咩),隔離有個人冇排隊企係度,個店員主動問佢係咪想加野,話幫佢加左先,(其實佢若果排隊其實都只係排我後邊,點解要插隊?)我真係O曬,仲要店員同個插隊既人都毫無歉意,剩係話「我好快」,我終於明點解我想叫野時咩都冇曬,因為插隊既人可以隨時叫曬我想叫既野。間野食物質素不差,但想食物有多點選擇真係要早點到了。

間野食物質素不差,但想食物有多點選擇真係要早點到了。