2021-09-29 39 浏览
係尖東午餐無時間食要買過快飯終於又有新選擇了😊😊😊以往只得連鎖快餐,或者中式包點點心,工廠食物你唔厭我都悶。但果日經過上火紅磡站天橋口,發現新開了一家專做手卷飯團外賣的Yo Roll, 從壽司到飯團,再到日式便當都有,仲要四十多元起就有交易,完全係Friend 子啊😊😊😊忍者捲先叫條忍者卷吧,材料有黑松露蛋黃醬牛油果軟殼蟹,牛油果軟殼蟹一軟一脆的組合非常Match, 黑松露完全係提昇卷物的身價,一食落去就知層次豐富。富士卷呢款係必推,仲要一望落去就知澎湃,差d個口塞唔晒一件,木魚絲夠咸香,蟹子 晶瑩通透脆卜卜鰻魚同蛋黃醬的配搭完來幾得意, 毫無違和感,唔怪得會讓人停不了口。蒲燒鰻魚丼除左卷物,外賣丼飯都好吸引人, 鰻魚即叫即燒,惹味嫰滑,而盒丼飯其實都唔細盒,食完係幾飽ga~~

忍者捲

先叫條忍者卷吧,材料有黑松露蛋黃醬牛油果軟殼蟹,

牛油果軟殼蟹一軟一脆的組合非常Match,
 黑松露完全係提昇卷物的身價,一食落去就知層次豐富。

富士卷

蒲燒鰻魚丼