2022-08-06 35 浏览
之前同朋友食過一次覺得幾好食,今次喺附近做嘢再食多次,依然冇失望👍🏻。餐廳好光芒乾淨,同埋都幾大。叫左個沙律做開胃菜,個名好得意,叫“柚想蝦你沙律”。沙津入面有柚子嘅新鮮果肉粒,酸酸甜甜咁,同埋有牛油果、中華沙律、蘋果、蟹籽、甜蝦等等,好多材料,口感豐富,份量都唔少。“黑龍卷”,由鰻魚、牛油果、炸蟹柳同芝士組成嘅卷物,食落好滿足😋。然後到“雜錦天婦羅”,有炸蝦、蕃薯仔、秋葵包蝦滑,食落唔會過油,好熱辣辣又香口👍🏻👍🏻。最後嚟到重頭戲,呢個係叫“火山”嘅卷物,侍應行埋嚟有點火儀式,有埋presentation,夠gimmick😂。個底係蟹柳牛油果壽司,面頭亦都有一大堆蟹柳,岩晒我呢個蟹柳愛好者👍🏻,食落有沙律醬甜甜地咁,好飽肚。呢間餐廳嘅卷物真係幾有特色,價錢唔貴,值得試吓。

呢間餐廳嘅卷物真係幾有特色,價錢唔貴,值得試吓。