餐厅: 柞木炭家
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-05-15 194 浏览
一開張嘗試過這間餐廳,原來唔記得咗寫佢嘅食評。最近都有再食過所以補寫返個食評。我記得,剛開業時服務比現時更好了。I tried this restaurant as soon as it opened, but forgot to write its review. I have eaten here again recently, so I will write a review.From what I recall, service was better when it first opened. Service/服務 👍🏻👍🏻👍🏻Cleanliness/清潔度 👍🏻👍🏻👍🏻Taste/味道 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Ambiance/氣氛 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻優點我來過這裡好幾次了,房間很寬敞,裝飾也很新潮。價格優勝!PROSI’ve been here several times and it is quite spacious and decor is more trendy. Price point is a plus!缺點服務質量可以提高。CONSMaintenance of ser

Service/服務 👍🏻👍🏻👍🏻
Cleanliness/清潔度 👍🏻👍🏻👍🏻
Taste/味道 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Ambiance/氣氛 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

優點
我來過這裡好幾次了,房間很寬敞,裝飾也很新潮。
價格優勝!
PROS
Price point is a plus!

缺點
服務質量可以提高。
CONS
Maintenance of service quality can improve.

整體
值得嘗試。 物有所值。 如果您喜歡非常香但是不太油膩的牛肉,那麼他們肯定會選擇
Overall
It is worth trying. Value for money. If you like beef that’s very fragrant but not too oily, they definitely that that selection.
2019-05-21