2025-05-24
近排同朋友食即撈海鮮火鍋放題好有驚喜,大型海鮮池好吸引。海鮮可自助任撈,簡直係海鮮控嘅天堂吖。湯底選擇多,有辣有唔辣;我地㨂咗清甜椰子雞鍋,即刻試吓啖湯先,好清甜滋潤。海鮮類:可體驗自撈海鮮嘅樂趣,撈起想食嘅海鮮之後,店員會幫忙清洗乾淨。海鮮有鮑魚、蟹🦀、基圍蝦、大頭蝦、貝殼類、花甲、螺、蜆等大頭蝦、基圍蝦勁生猛,食落好鮮甜,肉質紮實鮮嫩;蜆肉飽滿無沙;三點蟹蟹膏飽滿,食落好有鮮味。火鍋肉類:澳洲M5和牛、美國牛肩胛片、澳洲羊肉片、美國豬梅肉片等 。澳洲M5和牛嫩滑juciy,encore咗幾round,美國牛肩胛片脂妨比例均勻,軟嫩牛味濃郁。炸物:王牌燒乳鴿王、醬爆糍粑、芝麻雞翼、脆皮鮮奶卷等 。王牌燒乳鴿王必點,皮脆肉嫰,香脆可口。燒物:燒物好多選擇,有鐵板鵝肝多士、燒香草羊胺、西京燒比目魚、川味燒生蠔、蒲燒鰻魚等。其中鐵板鵝肝多士勁好食,鵝肝入口即化,多士鬆脆香口。自助區熟食:選擇好多,有麻辣雞腎、藤椒魚皮、小籠包、燒賣、烤榴槤、香辣鳳爪等自助火鍋配料:勁多選擇,牛柏葉、花膠、脆鯇魚片、鵝腸、帆立布、炸芋頭、珍寶蝦棒等雪糕都好多選擇,有Movenpick、Haagen-Dazs、
海鮮類:
火鍋肉類:
炸物:
燒物:
自助區熟食:
自助火鍋配料:
雪糕都好多選擇,有Movenpick、Haagen-Dazs、韓國Melona雪條等,食埋雪糕勁滿足,食到捧住個肚走。