2025-07-20
漢堡每日新鮮現做 只將和牛優質的部位攪肉,成形後改置在冷藏庫後 再一個個人手燒 👍漢堡只用日本和牛同美國牛 每一件漢堡嘅牛肉味都好濃,而且肉汁爆滿非常Juicy嘅漢堡餐廳嘅食法好比較自由 可以按照自己喜歡的食法享受肉和米飯 呢度提供咗非常多嘅醬汁比 包括 洋蔥醬 奧羅拉醬 燒肉醬 照燒醬 胡椒鹽 沙茶醬 蒜香辣椒醬 日式芥末鹽糊 我揀咗三件漢堡嘅套餐 原味 芝士味 同牛油果味嘅漢堡 西蘭花 湯 米飯 都係任飲任食 ❤️原味漢堡 唔加任何醬汁已經好正 牛肉嫩滑 而且牛肉味好濃 食落非常Juicy 職員會將燒好嘅漢煲夾上自己專屬鐵板調校自己鍾意嘅 生熟程度 建議第一啖就禁食 先品嚐漢堡嘅原汁原味 🏆芝士味漢堡 好邪惡 漢堡 上面已經有一片芝士 廚師再係上邊加勁多現刨芝士 啱晒芝士迷 芝士係鐵板上放耐左 變成焦香芝士脆片 真係流晒口水 芝士漢堡扒可以配黃芥辣醬同奧羅拉醬一齊食 絕配❤️牛油果漢堡牛油果漢堡特別加咗燒肉醬落去一齊煮 令到燒肉嘅醬汁滲晒入漢堡扒裏便 一野倒落個白飯度 可以食三碗 真係好好味 簡直係白飯神偷📍肉肉大米(沙田)地址:沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓10
餐廳嘅食法好比較自由 可以按照自己喜歡的食法享受肉和米飯
呢度提供咗非常多嘅醬汁比 包括 洋蔥醬 奧羅拉醬 燒肉醬
照燒醬 胡椒鹽 沙茶醬 蒜香辣椒醬 日式芥末鹽糊
我揀咗三件漢堡嘅套餐 原味 芝士味 同牛油果味嘅漢堡
西蘭花 湯 米飯 都係任飲任食
❤️原味漢堡
🏆芝士味漢堡
❤️牛油果漢堡
📍肉肉大米(沙田)
地址:沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖