我哋幾個朋友都好鍾意食海鮮 尤其鍾意食蝦 見到有流水蝦放題 梗係唔可以錯過🤣 仲可以任食2.5hr! 直接坐喺缸旁邊 可以即時捉蝦然後燒蝦 不過我覺得旁邊嘅蝦冇出面大門咁大隻 所以建議拎埋個桶出去門口捉!個d 🦐超級大 而且好生猛 捉嘅時候差啲捉唔住跳翻出來!除咗蝦仲有好多新鮮嘅海鮮,例如扇貝、鮑魚、蜆、螺、成條魚都有! 而且都好新鮮尤其係鮑魚!然後仲有各式各樣嘅燒肉、蔬菜、丸、仲有煮好嘅中式菜、雪糕同埋任飲飲品!除咗出去夾嘢食,一開始會有夾好嘅蝦、大鱔、蟶子!不過鱔同蟶子都冇得encore 個人覺得大鱔同埋蟶子係最好食!尤其係鱔 煎完之後外脆內軟 超級幸福 有啲似鰻魚🙈如果想再叫要加錢😝燒海鮮! 仲要全部任食,鮑魚好新鮮,煮嘅時候仲識郁嚟郁去!扇貝好大粒😍 出面啲蝦真係好大隻! 而且食落好彈牙好鮮甜!任燒海鮮梗係燒盡佢!印象中食左超多海鮮🙈🦐🦞🦪🐙🦑🐟 都有食到肉例如羊排、雞全翼等等 選擇真係好豐富 下晝去都好多人 如果夜晚應該爆曬🙈

出面啲蝦真係好大隻! 而且食落好彈牙好鮮甜!

任燒海鮮梗係燒盡佢!印象中食左超多海鮮🙈🦐🦞🦪🐙🦑🐟
2021-08-01