2022-09-11
十八夢🎈✅5D立體場景房罕有高科技投射設計,將顧客置身在不同的場景中,叢林、🏝海洋、🌠太空,應有盡有。✅大場Live Show 晚上有即場演出,可以讓觀眾點選自己喜愛的歌,慶祝生日嘅朋友都有唔少,可以即場唱生日歌,氣氛非常好🐟大蜆魚湯以多種日本飛機與熬製而成的濃湯,配上原粒大蜆肉,賣相一流,入口有漿口的感覺,食落好多骨膠原🍜稻庭湯烏冬(北海道四元豚)豚肉味道好濃,肥瘦分明,烏冬用明火上,保持菜式的溫暖度。烏冬彈牙,一流🐷12小時慢煮烤西班牙乳豬 • 法式熱情果醬西班牙乳豬非常之嫩滑,皮脆肉嫩,配上自家調製酸甜汁,好夾旁邊仲有日本黑糖鳳梨🍍,上邊有焦糖脆片,外脆內硬🦀海鮮刺身寶盒寶盒就好似一個首飾箱咁,打開入邊有新鮮大隻北海道生蠔🦪,旁邊仲有魚子醬,仲加咗自家製嘅梅酒啫喱另一個款就係白子 ,仲有兩個小蟹鉗。唔好睇佢咁細盒,入面五臟俱全🎂甜品拼盤甜品最大的特色當然是一支誇張嘅蠟燭日式厥餅、朱古力慕絲蛋糕、車輪吉士餅配雪糕,各適其適應有盡有
✅5D立體場景房
✅大場Live Show
🐟大蜆魚湯
🍜稻庭湯烏冬(北海道四元豚)
🐷12小時慢煮烤西班牙乳豬 • 法式熱情果醬
西班牙乳豬非常之嫩滑,皮脆肉嫩,配上自家調製酸甜汁,好夾
旁邊仲有日本黑糖鳳梨🍍,上邊有焦糖脆片,外脆內硬
🦀海鮮刺身寶盒
另一個款就係白子 ,仲有兩個小蟹鉗。
唔好睇佢咁細盒,入面五臟俱全
🎂甜品拼盤
甜品最大的特色當然是一支誇張嘅蠟燭