2023-03-07 14 浏览
屯門即焗拿破崙專門店 佢地招牌係即叫即焗拿破崙 提前一小時預定就拎得 呢次試試新口味 簡單紀錄下(餐牌睇圖).⭐️大福貓貓拿破崙表面有芒果同士多啤梨粒粒😍再加左小小玫瑰香味 同埋好得意嘅貓貓裝飾😋酥皮可以見到層層分明 咬落會食到食地碎😋中間夾住大量奶油同麻薯 同十勝紅豆好夾🤔如果跟番餐牌 用大粒青提 同大粒士多啤梨 賣相會吸引好多 .⭐️智利肉醬熱狗$45😋呢個表面肉醬好好食😋熱狗係用左粗身嘅設計可以大啖大啖咁食肉醬同熱狗🤔麵包係成個比例脆身同乾果種評價中等 有佢優點 個人比較鐘意外脆內軟果種 .⭐️韓國草莓牛角包窩夫$36⭐️鮮芒果牛角包窩夫$36佢地表面d cream 望落唔滑 但入口好滑水果唔酸 窩夫 會做到牛角包一層層嗰種蜂窩感覺.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_屯門.#KuruLab (屯門)地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1268號舖.⭐️評分:味道:3.5/5環境:3.5/5服務:3.5/5抵食:3/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長.‼️想睇更多資訊‼️呢邊有貓貓睇:@hkf
⭐️大福貓貓拿破崙
水果唔酸 窩夫 會做到牛角包
一層層嗰種蜂窩感覺
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_屯門
#KuruLab (屯門)
地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1268號舖
‼️想睇更多資訊
‼️呢邊有貓貓睇:@hkfuncatrecord
‼️ig : hkfunfoodrecord
‼️fb : funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食評
#屯門美食 #牛角窩夫 #甜品 #窩夫 #拿破崙 #熱狗