2008-12-15 14 浏览
之前0個個星期, 同實實梨都約唔到時間食午餐. 今日終於約到啦, 當然搵d 有特色0既食店啦, 因為觀塘真係冇啖好食, 我地諗0左好耐, 最後決定去APM 0既<HIPOT>, 嘗試午餐打邊爐的感覺, 哈哈!!! 因為我地之前訂0左位, 所以唔洗點等就入得去啦. 其實環境真的唔錯, 而且衛生都不錯, 加上我地兩個人坐四人的卡位, 勁舒服, 但係座位與走廊沒有玻璃擋住, 貴重物品就要睇緊d, 而獨立的醬料站都幾乾淨!!! 邊爐午膳套餐 ($52) ~ 配料包括肥牛、蝦、蟹柳、豬肉丸、魚、日式魚旦、金茹、金菇、瓜, 仲有半份烏冬及一杯飲品. 其實呢個價錢都真係幾抵, 有飲品, 而且唔需要加一, 配料又咁多款式, 除0左魚比較麻麻地之外, 其他都好好味的. 雖然看似份量唔係好多, 不過食落去就真係0岩0岩好, 同"lam""lam"脷!!!整體評價:一生人總要試一次(午餐打邊爐)

整體評價:一生人總要試一次(午餐打邊爐)
午餐Set
調味站