2015-09-14 2336 浏览
其實上嗰幾次嚟apm我都已經好想入嚟打邊爐,不過次次行嚟都勁多人,要排隊食嘢就一定唔啱我地。今日早嚟到又唔洗排隊,當然即刻入去食啦~我地今日豪豪地,叫左個海鮮邊爐餐~啲食物都算幾新鮮,整體上都唔哦~我地套餐仲包飲品同糖水任食任飲添~當然唔少得添醬區,種類都好多呀~嘩哈哈...開餐了,依個小小豬都不知幾興奮,仲開心過我呀~真係唔好睇少依個套餐,嗰一個海鮮盤,都算總類多之餘,佢嘅分量都唔少,我地三個人食都飽飽咁離開,超級滿足呀!
我地今日豪豪地,叫左個海鮮邊爐餐~
啲食物都算幾新鮮,整體上都唔哦~
我地套餐仲包飲品同糖水任食任飲添~
當然唔少得添醬區,種類都好多呀~
嘩哈哈...開餐了,依個小小豬都不知幾興奮,仲開心過我呀~

2015-08-26
世上最搵笨之事,莫過於花時間坐交通工具由A地至B地。無奈身為東涌人,經常被搵笨。今天因為要去觀塘拿修理好的眼鏡,所以又要花血汗錢(車費)和生命(時間)過去。然後老父老母想和我同行,理由是像小貓小狗般,想和家人一起散步出外走走。( ͡° ͜ʖ ͡°) 於是,被搵笨的人增加了兩個,還要在外面吃個晚飯。Hipot晚市6時開始。打邊爐應該很受歡迎,但奇怪的是沒什麼人等候,我們是第一組拿位的家庭。侍應姐姐安排我們坐又闊又舒服的卡位,然後給點菜單。我跟她說三位火煱放題,姐姐回應:放題要九點喎。恍然大悟。於是把餐單翻來翻去,考慮怎樣吃得飽而又不失荷包。姐姐經過幾次,終於忍不住建議我們點$368海鮮二人餐,保證一定夠吃,還說單點一定貴到掉淚。二人餐有二個煱,還包任飲飲品和糖水。至於第三個人,加個$12的任飲就好。於是食材沒兩秒就上菜了,不用等待把海鮮從海中捕獲。爐也很快準備好。ヽ(́◕◞౪◟◕‵)ノ 蝦呀!蠔呀!象拔蚌呀!肚餓的三小孩立即開動!不過,是有點失望了。因為海鮮沒有應有的海水味。肉質有點嚡,有點硬,無味。其他的菜也是一樣。疏菜沒有很新鮮,但不致於壞,最慘的是要深愛玉米的我,吃下不甜的玉米。(❍ᴥ❍ʋ

世上最搵笨之事,莫過於花時間坐交通工具由A地至B地。

我跟她說三位火煱放題,姐姐回應:放題要九點喎。

恍然大悟。

(❍ᴥ❍ʋ) 而那碟號稱全場最頂級的安格斯牛,沒有牛味,不算韌但肉質就薄紙一般‧‧‧對不起我是窮人真的吃不出貴肉味來~~

可能我是一個不打醬油的小孩,沒沾醬的火煱料沒味道,才算是正常吧。

還有湯底,就是普通那種食完會口渴的普通湯底。

ξ( ✿>◡❛) 全場最抵的,就是$12的飲品放題。有齊所有汽水,還有酸梅湯、利賓納、沙冰、杏仁/芝麻糖水(堅決不用「糊」字因為很稀)。
三個大食狂食二人餐,最後還能剩下一些烏冬,份量果然一級棒。所以就算食味不似預期,依然吃的好開心。

之後大概計算了一下,不吃海鮮的情況下,單點一些菜呀肉呀丸呀,會不會省錢一點。結果是,要吃飽的話,單點價錢和二人餐差不多。侍應姐姐果然沒介紹錯。

(*´ω`)人(´ω`*)(*´ω`)人(´ω`*)(*´ω`)人(´ω`*)(*´ω`)人(´ω`*)

至於怎樣一個人外食Hipot?

除了在放題時段(午餐/ 宵夜),單點也可以。$15湯底+$12任飲+$18冬瓜+$18香腸+$18烏冬/出前一丁。火煱癮起,又不想自己準備一切的時候,不用害羞!用$80解決吧

咦,一個人食好像有點貴,不過,從來一個人都不能享受economy of scale 的啦~~ (´;ω;`)
2015-08-08
2015-08-09 1275 浏览
去apm行街,見有時間,又正到了食飯時間,我同朋友去左hipot打下邊爐!話就話而家有三十七度好熱,但我都係喜歡食下熱野,食下菜丫,打下邊爐咁,好似健康又好食。我地兩人嗌左份海鮮鍋,上碟發現原來都幾大件,雖然底有好多菜丫,烏冬等等,但其實都ok,因為本身都喜歡食菜,而海鮮方面,就有青口,帶子,蝦,蠔,花膠都有,但味道一般,吾係話好新鮮,另外我地嗌多碟肥牛,肥牛都幾靚,吾錯,食落都好有牛味,最後兩人全部都食得晒,幾滿足!食到暖粒粒!
2015-07-29 1310 浏览
下午和敏敏,華仔都心思思想吃火煱,港人的習慣就是開着冷氣打邊爐。,一人一焗的Hipot 就有着這樣的好處,大家都可以選自己的湯底,這樣真的可以滿足自己的愛好!到了二時半,開完會,大家肚子都咕咕声的,我們立刻跑上六樓Hipot 開餐了!下午茶比午餐祇平了2元,我們三人都叫了花膠帆立見涮涮鍋,我們急不及待拿了三杯酸梅湯,今天效率超低,待應生要廿分鍾才把火煱料理奉上,我馬上把烏冬放到湯裏,帆立貝很大,但其它食材偏小,如廣島蠔和花膠,象拔蚌很新鮮,很爽口彈牙,但份量很迷你,加上水餃,車打豆腐和蔬菜,都是女孩子的份量!幸好敏敏,華仔和我三人在減肥,所以說還可以吧! 不得不提,酸梅湯調製得不錯,很酸很解渴,我們大家喝了2大杯!
2015-07-29
2015-06-08 2396 浏览
夜晚同班fd打邊爐就話成日食,但你有無諗過,晏晝都可以打邊爐呢?我就未諗過真係會發生。前果幾日,同個fd係apm睇戲,見仲有大把時間,就係附近睇下有咩野食,咁岩見到有間可以係晏晝打邊爐既鋪頭,對於一個咁中意打邊爐既我緊係二話不說去試喇!!佢得兩個套餐,我試左有雞肉既果個套餐,呢度打邊,可以出去揀自己中意既湯底,再加落去自己既鍋入面,好得意啊!!而且仲有氣水任飲!!呢度既雞肉真係好好食,煮完食落去仲好滑,好好食啊!!而且如果個set唔夠食,仲可以加料tim!!好好好好好味啊!!
2014-04-26 16118 浏览
HIPOT就係稻香既年輕路線,一人一鍋之類既食法,所以我基本上無興趣去食,但係適逢要係觀塘搵食,下定決心黎APM試一試,人要勇敢一點如果單叫,配料由$18-48不等,但係有套餐既一坐位,服務員極力推介呢個餐,我相信係上頭下了ORDER推廣吧,睇過內容,係有8兩既安格斯牛粒,什錦炒飯,新鮮時菜,$38以下配料自選三款(自選湯底醬料)和自助吧飲品,TOTAL$338,感覺上好似幾抵食,就試下啦自助飲品吧大致上有圖上既種類,沙冰好難飲,味道好假,涼茶類如酸梅湯可能係比較好既選擇,雖然很淡,但係實在唔想飲汽水.我只係想飲冰凍既無糖茶自助醬料都係大路東西,食火鍋最緊要有蔥,蒜,豉油配料簡左雲吞,皮極厚,連帶份量也不少既,姐係皮又多,餡又多滑牛就係食落很軟熟,牛味就無咩個種鯇魚骨腩骨大大支,肉比較肥,魚味較重的位置沙冰真係好恐怖,比起便利店既質素30%以上呢碟就係牛粒,老實說就係你去火鍋店叫既牛粒,不知道有什麼分別服務員會教你煮一次,將牛油下鍋加熱,放哂所有配料整到牛肉熟左加燒汁就食得,味道就係燒汁牛粒吧,有什麼分別,而且牛粒既質素一般,一來脂肪分佈不平均,二來無解凍,三來很韌,新鮮的不會,好在燒
如果單叫,配料由$18-48不等,但係有套餐既
自助醬料都係大路東西,食火鍋最緊要有蔥,蒜,豉油
配料簡左雲吞,皮極厚,連帶份量也不少既,姐係皮又多,餡又多

滑牛就係食落很軟熟,牛味就無咩個種
鯇魚骨腩骨大大支,肉比較肥,魚味較重的位置
沙冰真係好恐怖,比起便利店既質素30%以上
服務員會教你煮一次,將牛油下鍋加熱,放哂所有配料整到牛肉熟左加燒汁就食得,味道就係燒汁牛粒吧,有什麼分別,而且牛粒既質素一般,一來脂肪分佈不平均,二來無解凍,三來很韌,新鮮的不會,好在燒汁咸咸甜甜幾惹味
什錦炒飯難食到跳樓,飯就無咬口,懷疑唔係用冷飯整,一上到黎已經凍左,又唔乾身,可以話濕身,你估你拍寫真要濕身咩,亦都無味道.呢個炒飯係我人生食過最難食既頭三甲,比我工人整既更差
最後只可一讚既只係SIDE ORDER三文魚刺身很新鮮,味道很重,很滑,亦夠肥,份量剛剛好,好似$48,5大片

火鍋湯底只係豬骨湯,仲要係咩配料都無,仲衰過快餐店

加埋約每人$220,老實講,又唔係平,又唔好食,到底有咩賣點?做勇者就要遇左有錯敗

2014-04-04
2014-03-03 14549 浏览
一直都好想試hipot 1人1鍋的味道可惜晚餐過來1定大排長龍~星期6放半日 過黎試食lunch~爭扎左好耐 一人邊爐 會唔會比人歧視?但睇以往食評 很多男仕也會把讓到這裡一人浪漫~下午茶$48 不加一 哇殺 超低~去到不用等位就安排入座 服務員態度很好因為我未試過黎呢度打 原來湯底 野飲都要自助的!小心財物 ~ 好多款湯底選擇 (沙嗲,麻辣,番茄,龍蝦)調味自己出去搞~ 烏冬是整包給你 好衛生 噹噹牌的!食物配料不是太多 不過女仔1人是足夠的,海鮮我覺得不太新鮮了~但你想想這個價錢 就是正常的 ~ 菇菜裡 就新鮮 不會比黑點點 爛的~雞肉沒有雪藏味!丸裡雖然不是手打但不是平野粉味的。我想他會是我到apm午餐的選擇 我今天又再光臨。
一直都好想試hipot 1人1鍋的味道
可惜晚餐過來1定大排長龍~
星期6放半日 過黎試食lunch~
爭扎左好耐 一人邊爐 會唔會比人歧視?
但睇以往食評 很多男仕也會把讓到這裡一人浪漫~
下午茶$48 不加一 哇殺 超低~
去到不用等位就安排入座 服務員態度很好
因為我未試過黎呢度打 原來湯底 野飲都要自助的!
小心財物 ~ 好多款湯底選擇 (沙嗲,麻辣,番茄,龍蝦)
調味自己出去搞~ 烏冬是整包給你 好衛生 噹噹牌的!
雞肉沒有雪藏味!丸裡雖然不是手打但不是平野粉味的。
我想他會是我到apm午餐的選擇 我今天又再光臨。
2014-02-08
  • 麻辣湯底
2013-12-16 12786 浏览
突然想食打邊爐,見到HIPOT,MENU都未睇未知係點食就走左入去,一入門口見到自選拌醬就以為係任食,原來係逐碟叫或者叫套餐。(套餐已包兩人湯底,任飲)原來呢到係每人俾一個清湯鍋,因應個人喜好去選擇沙嗲、蕃茄、龍蝦、豬骨或麻辣湯底。我選了沙嗲,男朋友選了龍蝦,個人覺得沙嗲湯比較香濃,而龍蝦湯較清。我們叫了兩人餐,都幾抵食喎二百幾蚊,每款都係雙數唔洗爭象拔蚌好鮮好爽,牛肉滑出乎意料好味,蝦好味好甜,花膠拎黎煲湯到最尾食正!!不過螺肉就好UN就麻麻地。另外有一大盤野菜雜菇,值得讚係菜係新鮮唔係俾啲爛晒既你。***************************套餐包括和牛,上枱覺得不太吸引,放入口我同男朋友對望,牛好香好滑,係堅正既!!不過好似MENU無呢隻牛叫??想再食都冇??唔知係咪睇漏眼呢***************************我們再額外叫了炸魚皮同生蠔,炸魚皮唔好食,生蠔新鮮三十幾蚊滿意!*************************套餐還有一包烏冬一包超力米粉,飽到食唔落。

我們叫了兩人餐,都幾抵食喎二百幾蚊,每款都係雙數唔洗爭

另外有一大盤野菜雜菇,值得讚係菜係新鮮唔係俾啲爛晒既你。
***************************
***************************
*************************
套餐還有一包烏冬一包超力米粉,飽到食唔落。

题外话/补充资料: 食到尾聲九點鐘見到隔離枱入左宵夜時段客人任食,好正喎,下次會黎試宵夜!!!!放縱地吃!!!
2013-11-27 10244 浏览
今餐無乜點影相,因為實在太攰,而Hipot真係無諗過寫,所以無乜影!一行十人响觀塘工廠區,玩完逃出密室(成功逃出!Yeah!),見到條街好多好吸引的傳單,我地“貢”左上去工廠睇,越睇越多間,我地掃左兩層店呢! 今晚有點凍凍的,大家一致的要去打邊爐!觀塘區真係唔熟,openrice底下,search apm,search到兩間,我地揀左Hipot.原來呢間無任食嫁喎!但呢間野啲火煱配料平到笑,尤其係菜類,幾款都係十八蚊!湯底又只係三十蚊wow...肉類(豬,牛,羊)都切得好薄,我地每次都要夾兩三片落先得,如果唔係唔覺食緊肉咁T_T.我啲朋友最鍾意佢個魚麵,因為佢地覺得份外彈牙(但我本人無咁嘅感覺)。而我地比較一致既,係佢杯椰汁沙冰,椰味香濃做成沙冰,有涼涼的綿綿感,食火煱時飲又唔感好凍,好味之餘又爽!我無就住叫,飲品糖水任酙,坐得舒服食得飽足,每人都係$104.超抵!

落湯底前
蕃茄&沙爹湯
2013-11-23
  • 椰汁沙冰
2013-11-26 8253 浏览
又係想打邊爐嘅日子,又黎食hipot,一早到唔使等位。服務依然欠奉,零笑容。除左落單,所有野都係自助。先去自制混醬一碟,唔知係咪早無乜人,啲醬料今日好整齊,枱仲好乾淨。叫番上次嘅羅宋湯底,好味又特價。珍珠山根,一大盤,無油益味,唔錯。菇,又係一大盤,好爽口。響玲卷,有六條,兩個人食太多啦,好漏。菜,好翠綠,新鮮。肥牛,超薄切,都ok嘅。芝士丸併魚皮餃,芝士丸現醒街市野,無特別。魚皮餃好味,唔油又飽滿。象拔蚌片,份量少啲,但好鮮甜。鯇魚片,得幾片,仲要好暒,唔好食。唔要任飲就會無野飲,水都無杯,呢樣要改進啦。
又係想打邊爐嘅日子,又黎食hipot,一早到唔使等位。

服務依然欠奉,零笑容。除左落單,所有野都係自助。
叫番上次嘅羅宋湯底,好味又特價。
珍珠山根,一大盤,無油益味,唔錯。
菇,又係一大盤,好爽口。
響玲卷,有六條,兩個人食太多啦,好漏。
菜,好翠綠,新鮮。
肥牛,超薄切,都ok嘅。
象拔蚌片,份量少啲,但好鮮甜。
鯇魚片,得幾片,仲要好暒,唔好食。

唔要任飲就會無野飲,水都無杯,呢樣要改進啦。
2013-08-24
2013-09-01 6657 浏览
突然火窩引起,來到了hipot,時間尚早不用等位,good,平時見呢度成日排滿人架。限時一個半鐘,唔算好趕,慢慢睇下order紙,款式唔多,都係啲大路野囉。啲料好快就黎了,睇落幾新鮮,可惜湯底遲遲未到,有得睇無得食。再三吹單,終於到了,冰的,有排煲。等等等,食得。紅薯粒,八蚊一大碗,爽口彈牙,跟一般酸辣粉店差唔多,幾好食。唐生菜併菠菜,又係大大碗,洗得乾淨。新鮮爽甜,食多啲菜好吖。打邊爐一定要有肥牛,超薄切,但尚有牛味,肥瘦比例適中。魚皮餃併芝士腸,不是粉頭腸,餃亦沒太油。吃過一啲任食嘅舖頭,用假嘅魚皮,餃得皮包油。呢度啲ok。珍珠山根,細細粒,無油益味,又唔算太油,整得幾好食喎。四寶丸,無乜特別,比較有印象嘅係黑椒牛丸,黑椒味好香。蜆,好新鮮,一碟有廿隻,價錢都幾抵嘅。不過唔太適合打邊爐,撈返上黎一定係殼還殼,肉還肉,而且粒肉成日唔知去左邊。湯底要左特價嘅羅宋湯,油左啲,但真係幾好味,甜甜地嘅蕃茄味,又有少少辣,攞黎飲都得,哈哈。加十二蚊可以任飲同任食甜品,不過無興無加到。醬料都好多野揀,有辣醬,麻醬,腐乳醬,酸汁,豉油,蔥,蒜,辣椒等,自己搞,你想要咩混法都得。港式店,服務欠奉,侍

等等等,食得。
打邊爐一定要有肥牛,超薄切,但尚有牛味,肥瘦比例適中。
珍珠山根,細細粒,無油益味,又唔算太油,整得幾好食喎。
四寶丸,無乜特別,比較有印象嘅係黑椒牛丸,黑椒味好香。

港式店,服務欠奉,侍應無黑面已經算賺左。食物幾好,味道唔錯,價格一般,想食火窩可以黎吖。
2013-08-03
2013-08-15 5367 浏览
其實好耐之前成日去APM睇完夜場都會經過呢間HIPOT,每次都咁鬼香但N年之後今日,我終於係打風既晚上接完BF收工就去打下邊爐 等左半過幾鐘,終於有位  但有好多人仲等930先食,可能會再平D啦 。 睇一睇個MENU,15蚊一個鍋,幾抵wor  但好細,2個人一齊用係可以的,如果多多1個都係要多個鍋好  湯底係清的,料就係出面自己加,食材就唔係太多選擇。 最後總結,佢地收1點,普普通通食下唔錯的不過我都係試第2間
 等左半過幾鐘,終於有位
 但有好多人仲等930先食,可能會再平D啦 。

睇一睇個MENU,15蚊一個鍋,幾抵wor
 但好細,2個人一齊用係可以的,如果多多1個都係要多個鍋好
 湯底係清的,料就係出面自己加,食材就唔係太多選擇。
肥牛,唔錯
芝士丸 + 芝士腸
牛粒
最後總結,佢地收1點,普普通通食下唔錯的不過我都係試第2間
2013-08-14
等候时间
30 分钟 (堂食)
肥牛,唔錯
2013-07-18 4473 浏览
年幾前與友人經過被這一人一小鍋所吸引。是日男友和最曉食到了觀塘看電視。碰巧兩人都有想火鍋的意欲。餐廳是用自助式取票。約十分鐘後便有位了!坐下後,位置都算舒服的。不會很擠,就算與另外兩人搭枱,也可以有私人空間。餐牌上有三個餐供選擇。而我倆便選了A和B,再另加一客肥牛。很多款食物呀!有肉也有菜,還有烏冬!材料都算新鮮。醬料是要食客到外面調教。有最基本的醬油,還有辣椒碎,蒜粒,蔥粒,沙嗲醬,麻辣醬… 很多選擇。飲料也是自助的。有利賓立,豆漿,酸梅湯,汽水…食物味道方面,烏冬很煙韌,完全吸收了自己調製的醬汁,把平平無其的烏冬加了色彩和味道。所有選擇也算多。菜的份量也不小。有不同款式的丸。有一粒咖哩餡的丸,濃濃的咖哩味。還有芝士丸,龍蝦丸等。牛肉也不算太肥的那一種,讚!原以為要額外再點食物,但尾聲時兩人已吃到飽呼呼!想有一個價錢便宜,可以讓你填滿肚子,簡簡單單的一個火鍋午餐。這是一個不錯的選擇。
年幾前與友人經過被這一人一小鍋所吸引。
是日男友和最曉食到了觀塘看電視。
碰巧兩人都有想火鍋的意欲。

餐廳是用自助式取票。約十分鐘後便有位了!
餐牌上有三個餐供選擇。
而我倆便選了A和B,再另加一客肥牛。
很多款食物呀!有肉也有菜,還有烏冬!材料都算新鮮。
飲料也是自助的。有利賓立,豆漿,酸梅湯,汽水…
所有選擇也算多。
牛肉也不算太肥的那一種,讚!
原以為要額外再點食物,但尾聲時兩人已吃到飽呼呼!

2013-07-15
等候时间
10 分钟 (堂食)
2013-06-28 3457 浏览
星期四同媽咪經過apm搵野食,點知見到Hipot有宵夜放題都係$98之前食過午市套餐,都唔錯,決定一試!九點開始,我地八點十拎飛,等到九點三有位,一人一爐湯底得一種?當然唔係啦,可以自由選擇湯底醬的,有高鈣大骨醬,番茄醬、沙嗲醬同酸辣醬,我就鐘意番茄醬啦!醬都係自由配搭,辣椒絲、蒜茸、麻醬,仲有腐乳飲品任飲,有汽水、酸梅湯,仲有茫果沙冰甜品有熱芝麻糊同生薑杏仁糊終於到食品啦~上野比較慢,可能因為係一批批出,就算出左一碟,員工都會等到夠成盆先派發到食客面前食物都算有多選擇,肥牛、鮮牛、菜,出前一丁、薯粉、芝士腸,依D正常火鍋有既都有海鮮有三文魚骨腩、花膠仔、元貝仔同蝦呀!仲有蠔!不過蠔雪到結冰,要煮耐少少年先好食呀不過通菜好快無晒,鐘意通菜既朋友記得一開始叫多D先,仲有牛滑都係!食物乾淨,只是生菜連爛既都上碟,要自己揀菜最令我驚喜既係有剌身,味道當然不及日本料理個D啦,但可接受不過唯一可以改善既係可填件數,依家係根人數俾,兩人就每樣兩件,有時想食多件又要劃過,用好多order紙今餐算唔錯,值得一試,都會再食過
之前食過午市套餐,都唔錯,決定一試!

九點開始,我地八點十拎飛,等到九點三有位,一人一爐

醬都係自由配搭,辣椒絲、蒜茸、麻醬,仲有腐乳
飲品任飲,有汽水、酸梅湯,仲有茫果沙冰
甜品有熱芝麻糊同生薑杏仁糊

海鮮有三文魚骨腩、花膠仔、元貝仔同蝦呀!
仲有蠔!不過蠔雪到結冰,要煮耐少少年先好食呀

食物乾淨,只是生菜連爛既都上碟,要自己揀菜

最令我驚喜既係有剌身,味道當然不及日本料理個D啦,但可接受

今餐算唔錯,值得一試,都會再食過
题外话/补充资料: 全日免收加一!
2013-06-27
等候时间
25 分钟 (堂食)
$98 (宵夜)
2013-03-26 2604 浏览
見到佢係稻香集團,邊爐水準一定有返咁上下啦~點知.................. 兩個人點左一個宵夜餐 ($88),一個鍋, 3 碟生料, 飲品任飲.雞煲翅湯底 - 雞還雞, 翅還翅, 水還水.... 一d雞湯味都無.... 連放粒雞粉敷衍下都懶得... 自助吧果 d 湯底調味仲厲害! 足足加左3碗, 個湯底依然一d 味都無! 用筷子試下個果 d 汁, 原來一 d 味都無既...... 痴線~ 仲衰過濃湯寶!田園一碗蔬 - ok, d 菜洗得幾乾淨新鮮滑牛 - 成陣鬆肉粉味魚皮餃 - 個皮厚過我面皮另加炸枝竹 - ok麵根 - 一陣油益味豬仔肉 - 成陣鬆肉粉味鵝腸爽 - 我真係唔知咩野係鵝腸爽, 只知道 hipot 既鵝腸爽係用梳打粉做 (附圖)service.... 正如之前既食評一樣,只有個 manager service 係好 d!我真係唔明, 而家 d 優質旅遊服務係點評選架~!~!~!大 x 樂 d 火鍋仲好過佢!
見到佢係稻香集團,
邊爐水準一定有返咁上下啦~
點知..................

兩個人點左一個宵夜餐 ($88),
一個鍋, 3 碟生料, 飲品任飲.

用筷子試下個果 d 汁, 原來一 d 味都無既......
痴線~ 仲衰過濃湯寶!
田園一碗蔬 - ok, d 菜洗得幾乾淨
新鮮滑牛 -
成陣鬆肉粉味
魚皮餃 - 個皮厚過我面皮
另加
炸枝竹 - ok
麵根 - 一陣油益味
豬仔肉 -
成陣鬆肉粉味

service.... 正如之前既食評一樣,
只有個 manager service 係好 d!
我真係唔明, 而家 d 優質旅遊服務係點評選架~!~!~!

大 x 樂 d 火鍋仲好過佢!
2013-03-24
$76 (宵夜)