2019-01-03 386 浏览
难得同朋友聚会,揾一间价钱实惠又有格调既餐厅,非Cafe360莫属!我点左肉酱肉丸焗意粉,附送餐汤同埋饮品(加3元)。价钱68+3=71元,对于一般西餐厅,依个价钱绝对合理,而且水准高。暖笠笠既餐汤,配上脆卜卜既酥皮,系我至爱饮既,其他西餐厅一般都要加配几十元,所以套餐已经包埋酥皮餐汤,实在超值!肉酱香浓,加上满满肉碎,再加埋口感丰富又多汁既肉丸,捞埋意粉真系好易入口,一啖接一啖,停吾到口。其他主食我冇试,但系朋友都一致表示值得推荐,除左鱼柳有雪藏味,其他味道对得起依个价钱。小食方面加配左一份薯条,我超爱食依种新鲜薯仔切成条状,再炸好既薯条,口感厚实又食到新鲜既薯仔味,配合茄汁,满口香气。推荐一家大小或朋友聚会都可以黎食,环境同格调都非常舒适,令人坐低聊天不知不觉就过左一个小时。

• 肉酱意粉
  • 酥皮汤