2021-09-02 27 浏览
朋友新發現左一間任食燒肉係TOP,交通方便梗係要試下!我地lunch時間去,都幾full,即刻信心大增!朋友想食海鮮,所以我地點左「霞」set!呢幾日已經咁熱,一開始上既刺身盛和,已經覺得食慾大開,刺身品種夠多又可以無限order,正!我地基本可以任叫既牛肉都點曬,牛肉醬料有好多唔同選擇,可以滿足到我貪新鮮既心理!我覺得韓式辣醬牛肉味道好特別,唔會好辣!呢個set入面有海鮮,海鮮全部都好新鮮,份量啱啱好,食完最想encore既係比目魚西京燒,魚新鮮又厚肉,調味啱啱好!最後我見到塊M5和牛排,真係好大塊,好重牛肉味,入口唔會柴!場內大部分都係卡位,坐得好舒服,嘢飲選擇都好多。又知道多間正既任食燒肉,真好!