2025-07-28
今日中午去咗鍋霸打邊爐,佢嘅午市價錢真係非常吸引!最平163起就可以火鍋無限任食任飲,CP值高到冇得輸!如果你好似我咁,想食多啲肉,特別係牛肉,不妨升級到LevelTwo,都只係188,非常划算。當然,佢哋仲有其他海鮮可以加錢升級,不過我覺得就算唔升級,佢本身提供嘅配料都已經好多選擇,夠晒你食。講到配料,不得不提佢哋嘅魚皮!真係必叫㗎!因為佢有好多唔同嘅調味粉可以揀,無論你鍾意芝士味、酸梅味定係辣味魚皮,呢度都有得滿足你嘅味蕾。🧀🌶️ 食落去脆卜卜,再配埋唔同嘅調味粉,真係好過癮!除咗嘢食,佢哋嘅自家製飲品都好有特色,我特別鍾意佢嘅山楂茶,酸酸甜甜好解膩,打邊爐必備!🍹
其他火鍋配料都好齊全,魚丸、牛丸、腸仔,仲有六吋長嘅蟹棒,全部都可以無限任叫,食到你飽為止,真係好暢快!👍