2017-09-03 10570 浏览
平时食放题多数会拣夜晚 真心好少晏昼时段食放题但原来晏昼食 真系唔错 感觉非常良好 一嚟 人冇咁多 冇咁嘈 仲唔使排队等位 价钱仲平成一大截 食物款式同种类一样多自助小食区 肚饿嘅话可以拎住小食先 炸物甜点 样样有啲 惊喜发现 朱古力蛋糕仔 非常好吃中式老火例汤自助沙律吧自助乳酪雪糕机 酸酸甜甜几乳酪雪糕 凉浸浸好开胃 仲可以整色整水 加你自己钟意嘅糖果配料非常澎湃嘅雪糕 雪条 雪米糍嘢饮选择非常多 放满两大个雪柜 有支装罐装饮品外 仲有啤酒㗎 全部都系任饮 仲有我超级喜欢嘅椰青水 平时喺超级市场买一次都要十几蚊 真系要饮番够本刺身种类非常之多 而且款款新鲜 本人最为喜欢系有头甜虾 虾肉鲜甜 而且弹牙今次我主攻日式寿司 光吃寿司和刺身 已经足以回本 鱼生有光泽 新鲜 甜美 款款卖相精致不马虎 令人食欲大增 垂涎三尺值得称赞 完全冇留单嘅情况 虽然系放题 但系食物质素一啲都唔马虎 员工服务态度仲好好 系一间好有heart嘅放题店
平时食放题多数会拣夜晚 真心好少晏昼时段食放题

中式老火例汤

自助沙律吧

非常澎湃嘅雪糕 雪条 雪米糍

今次我主攻日式寿司 光吃寿司刺身 已经足以回本 鱼生有光泽 新鲜 甜美 款款卖相精致不马虎 令人食欲大增 垂涎三尺

系一间好有heart嘅放题