2018-02-21 261 浏览
難得新年入元朗 街上無乜鋪頭開門 就入左三品食午餐🤠餐牌上午市定食選擇算多 但想食既吉烈豬排定食無哂 唯有轉其他😭😭😭 總共點左三個定食餐 見餐牌寫包括一個沙律一個湯加兩小食以為好抵😣 小食一上枱完全覺得係伏😫 中華沙律還可以 係比較細份 但另外塊黃色蘿蔔完全唔稱得上一份小食 明明係飯上既配料 可有可無 真係覺得兩份小食呢個字眼係呃左我地🙄但鰻魚唔錯🍱 燒得幾香 肉質岩岩好 鰻魚汁亦好味 飯都係用日本米 所以唔差🍚 另外滑蛋雞肉飯都幾好🐣 除左蛋同雞 仲配上好似洋蔥汁既特別醬汁🐤最後日式牛肉飯🐐 同普通牛肉飯唔同 以為會好似吉野家咁 但牛肉燒得好香好脆 醬汁甜甜地☺總括黎講 餐廳位置算方便 係輕鐵站前d 食物普通 份量唔掂
難得新年入元朗 街上無乜鋪頭開門 就入左三品食午餐🤠

燒鰻魚定食