2022-10-28 102 浏览
超推介既一間慶生餐廳🥂位於灣仔🍴Canadian Pork Chop $249因為本人唔食牛既關係,點左豬鞍,一上枱已聞到好香香煎味,切落去一啲都唔un, 附近痴住少少肥肉真係好正。我連骨邊都唔放過🤣White wineSauvignon blanc有陣清清既石榴味,不過本人都係中意甜味重啲既酒,侍應好貼心同我地講解啲酒既來源,好niceSeafood Platter $199新鮮!生蠔正,重海水味,good , 男朋友盛讚,本身想encore生蠔但食完甜品都飽了,下次再黎😉Duetto(half four Cheese half Iberico Ham) $199對於唔食火箭菜既我都覺得配上Iberico Ham 好好味,薄脆pizza配four cheese超好味 🤤Tiramisu $89食到底有驚喜,我中意呢個有酒味☺️好味既甜品做ending 今期生日玩情調,環境幾浪漫,好岩couple,超推介
超推介既一間慶生餐廳🥂位於灣仔🍴

Canadian Pork Chop $249

White wine
侍應好貼心同我地講解啲酒既來源,好nice

Seafood Platter $199

Tiramisu $89
食到底有驚喜,我中意呢個有酒味☺️好味既甜品做ending

今期生日玩情調,環境幾浪漫,好岩couple,超推介