總結:態度差 冇服務 極度奉勸大家千祈唔好去...見到最近個優惠,一行四人打算去幫襯,打電話去問話walk in就得點知去到門口,個職員好似唔休做咁,明明入面大把空枱都叫我哋等(嗰陣時下晝5點左右,一d都唔多人!)ok, 當佢d枱留咗比人,咁我哋等左一段時間佢終於安排我哋入座,但途中其實冇人出入過🤷‍♀唔明點解要喺門口等️🤷‍♀️終於坐低左,佢擺低咗個menu就走左去,完全冇解釋過點落單,枱面乜都冇。咁我哋唯有自己去counter嗰度攞落單紙,tick好晒要揀嘅肉同飲品,問個職員咩枱號,佢竟然好大反應咁話唔係咁寫紙,之後收走晒所有落單紙,包括我哋寫好左嗰張...佢話會有人安排,然後就行左去,完全冇見過佢有咩follow up/叫其他staff起菜等等。然後我哋呆坐左幾分鐘,完全冇人理過,連個爐都未有未開,話明得90分鐘用餐,坐咗喺度三個字一d service都未有,只係得困惑🤷‍♀️嗰個男職員好似精神有問題,所以我哋搵另一個行過着制服嘅女職員問下應該點。個女仔本身㩒緊電話,叫佢好似好愕然咁,唔知係咪未ready返工,就算其他客叫佢都唔應。終於叫多次個女仔行過嚟,我哋話坐咗好耐都未知點,問佢到
總結:態度差 冇服務 極度奉勸大家千祈唔好去...

終於叫多次個女仔行過嚟,我哋話坐咗好耐都未知點,問佢到底有冇野食/係咪有人安排緊?佢全部都冇答過,淨係問我哋頭先邊個同事負責,好似想推卸責任咁,但counter個男staff已經行開咗,佢冇打算幫我哋解決問題,起碼都要開左個爐先(?)淨係解釋話唔夠人手。目測十枱客,5-6個職員,既然佢都冇打算招呼客人,咁我哋唯有走,同埋奉勸大家唔想坐完一輪受氣又冇嘢食,千祈唔好去!