321
50
19
等级1
1
0
2021-02-20 355 浏览
Friendly staffFood is pretty okay, the taste is pretty much what I was after as Korean pot海鲜大葱煎饼 is recommended
更多
Friendly staff
Food is pretty okay, the taste is pretty much what I was after as Korean pot
海鲜大葱煎饼 is recommended
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
环境
服务
卫生
抵食
用餐日期
2021-02-20
等候时间
5 分钟 (堂食)
人均消费
$120 (午餐)
推介美食
  • 海鲜煎饼
等级2
13
0
2021-01-31 776 浏览
新麻浦旣烧肉放题超级抵食$138已经有5款肉任食野饮任饮绝对系平价抵食之选平时食韩烧散嗌两三块肉都已经要呢个价难得旣系价钱虽然平但肉旣质素其实唔差尤其五花肉肥瘦比例刚刚好肉味亦都好浓另外我自己都好推介护心肉又淋又好食加上炉边蛋可以无限添一路闻住肉香味 一路幻想自己返左乡下都咪话唔爽歪歪PS分享一个在韩国经常看到的炉边蛋食法就是把泡菜剪成细细块加到未熟的蛋里呢个食法惹味之余连平时唔食泡菜的友人都赞好味道哦
更多
新麻浦旣烧肉放题超级抵食
$138已经有5款肉任食
野饮任饮
绝对系平价抵食之选
平时食韩烧散嗌两三块肉都已经要呢个价
难得旣系价钱虽然平
但肉旣质素其实唔差
尤其五花肉
肥瘦比例刚刚好
肉味亦都好浓
另外我自己都好推介护心肉
又淋又好食
加上炉边蛋可以无限添
一路闻住肉香味 一路幻想自己返左乡下
都咪话唔爽歪歪

PS分享一个在韩国经常看到的炉边蛋食法
就是把泡菜剪成细细块加到未熟的蛋里
呢个食法惹味之余连平时唔食泡菜的友人都赞好味道哦
23 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
等级2
12
0
2021-01-13 647 浏览
天气冻既时候就蠢蠢欲动好想食韩烧!呢间系铜锣湾骆克道楼上餐厅,地铁c出口出来就见到,位置方便。佢地出左任食套餐之後我都来过几次,次次都食猪➕牛➕炸鸡208呢个套餐,第一轮会上晒所有唔同既肉,之後可以自己写纸加你想要既肉,新品就有百事,七喜。猪肉普普通通,五花肉都几好食,牛肉几好食,我最锺意新麻浦秘制牛肉(好似系)很鲜甜,炸鸡都ok好食,烧鸡系鸡翼要自己烧。我通常会加两次牛肉。总体来讲都好抵食!不过人手唔系太够,服务比较一般
更多
天气冻既时候就蠢蠢欲动好想食韩烧!呢间系铜锣湾骆克道楼上餐厅,地铁c出口出来就见到,位置方便。

佢地出左任食套餐之後我都来过几次,次次都食猪➕牛➕炸鸡208呢个套餐,第一轮会上晒所有唔同既肉,之後可以自己写纸加你想要既肉,新品就有百事,七喜。

猪肉普普通通,五花肉都几好食,牛肉几好食,我最锺意新麻浦秘制牛肉(好似系)很鲜甜,炸鸡都ok好食,烧鸡系鸡翼要自己烧。我通常会加两次牛肉。总体来讲都好抵食!不过人手唔系太够,服务比较一般
任食
$208
68 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
推介美食
任食
$ 208
等级2
13
0
2020-12-25 651 浏览
特登过来铜锣湾食韩烧,无意中发意呢间,就胆粗粗来试下~ 点知,食物质素不评论,任饮得百事同七喜, 关於点餐,问多几句服务员已唔耐,完全唔讲野~ 食完第一转,想加餐,等左十几钟,叫左几次,都系等阵等阵,好,等阵已叫埋单,已冇胃口食野啦~
更多
特登过来铜锣湾食韩烧,无意中发意呢间,就胆粗粗来试下~ 点知,食物质素不评论,任饮得百事同七喜, 关於点餐,问多几句服务员已唔耐,完全唔讲野~ 食完第一转,想加餐,等左十几钟,叫左几次,都系等阵等阵,好,等阵已叫埋单,已冇胃口食野啦~
17 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
等级1
1
0
2020-12-14 525 浏览
门口带位已经黑口黑面 讲嘢细声 坐到 去态度恶劣 上菜好似发脾气咁 大大力摆系台面 点样培训员工?极不推介各位黎 除非服务员改善 否则跟本没有用 希望经理可以尽早解决此事件。。。
更多
门口带位已经黑口黑面 讲嘢细声
坐到 去态度恶劣 上菜好似发脾气咁 大大力摆系台面 点样培训员工?极不推介各位黎 除非服务员改善 否则跟本没有用 希望经理可以尽早解决此事件。。。
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
环境
服务
卫生
用餐途径
堂食
等级1
2
0
2020-11-07 1462 浏览
食过烧肉,食过酱油蟹,食过芝士拉面,仲有人蔘鸡饭。点评下酱油蟹先,味道都还ok,但朋友话太腥食唔落,我就还可以接受到。会有韩式石头锅饭提供,味道唔错。无食过韩国嘅酱油蟹,无法比较。不过蟹壳好硬,而且店家唔会有食蟹工具提供,食唔到蟹脚肉。亦唔会有手套同湿纸巾,食完最好直接用店内厕所洗手,用干纸巾抹唔掂。我觉得烧肉会比酱油蟹好食多,肉汁偏甜,会睇到用好多油腌制,所以烧嗰时唔会痴底,但会好多油流到侧边。侧边会有泡菜鸡蛋,如果好介意啲油留到侧边的话,可以食完再烧肉。前菜味道都偏甜,包括泡菜,腌茄子等。点左个芝士拉面,微辣,味道都可以。仲有个人蔘鸡饭,入面有只鲍鱼,我觉得几好食,汤饭唔错,鸡肉软,骨易碎,不过会耐少少先上到菜,估计要时间整。
更多
食过烧肉,食过酱油蟹,食过芝士拉面,仲有人蔘鸡饭。

点评下酱油蟹先,味道都还ok,但朋友话太腥食唔落,我就还可以接受到。会有韩式石头锅饭提供,味道唔错。无食过韩国嘅酱油蟹,无法比较。

不过蟹壳好硬,而且店家唔会有食蟹工具提供,食唔到蟹脚肉。亦唔会有手套同湿纸巾,食完最好直接用店内厕所洗手,用干纸巾抹唔掂。

我觉得烧肉会比酱油蟹好食多,肉汁偏甜,会睇到用好多油腌制,所以烧嗰时唔会痴底,但会好多油流到侧边。

侧边会有泡菜鸡蛋,如果好介意啲油留到侧边的话,可以食完再烧肉。

前菜味道都偏甜,包括泡菜,腌茄子等。

点左个芝士拉面,微辣,味道都可以。

仲有个人蔘鸡饭,入面有只鲍鱼,我觉得几好食,汤饭唔错,鸡肉软,骨易碎,不过会耐少少先上到菜,估计要时间整。

52 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐日期
2020-11-06
用餐途径
堂食
人均消费
$200 (晚餐)
等级1
1
0
2020-10-18 1623 浏览
想点单叫服务员,服务员说没时间。第一个到餐厅等位,坐下後找了至少两次服务员,服务员张口就来一句没时间。等服务员终於有时间来给我们点单,问了一句点了後能马上上吗,说要看厨房,还说part-time的员工没到,想问没到关顾客什麽事?限时自助没时间点单,问一句上菜时间还要被怼,还说我们没叫服务员,来这家店不是来吃饭的是来受气的,所以不建议来
更多
想点单叫服务员服务员说没时间。第一个到餐厅等位,坐下後找了至少两次服务员服务员张口就来一句没时间。等服务员终於有时间来给我们点单,问了一句点了後能马上上吗,说要看厨房,还说part-time的员工没到,想问没到关顾客什麽事?限时自助没时间点单,问一句上菜时间还要被怼,还说我们没叫服务员,来这家店不是来吃饭的是来受气的,所以不建议来
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
环境
服务
卫生
等级4
122
0
2020-08-15 3047 浏览
今日去咗铜锣湾「新麻蒲BBQ」食韩国烧烤任食套餐(猪肉+牛肉+炸鸡) $208A. 猪肉类1️⃣ 新麻蒲护心肉2️⃣ 袐制猪颈肉3️⃣ 黑毛猪肩肉4️⃣ 新麻蒲五花肉5️⃣ 袐制猪排骨B. 牛肉类1️⃣ 袐制牛肋排骨2️⃣ 新麻蒲袐制牛五花肉3️⃣ 韩式袐制烤牛肉4️⃣ LA 牛肋骨5️⃣ 嫩牛排肉C. 鸡肉类1️⃣ 春川烤鸡2️⃣ 春川辣味烤鸡3️⃣ 招牌炸鸡整体来讲,猪肉比牛肉好食,招牌炸鸡都唔错,这间店试一次就足够价格💰:每人$229 ($208+ $20.8加一服务费)味道😋:OK
更多
今日去咗铜锣湾「新麻蒲BBQ」食韩国烧烤任食套餐(猪肉+牛肉+炸鸡) $208


A. 猪肉类
1️⃣ 新麻蒲护心肉
2️⃣ 袐制猪颈肉
3️⃣ 黑毛猪肩肉
4️⃣ 新麻蒲五花肉
5️⃣ 袐制猪排骨


B. 牛肉类
1️⃣ 袐制牛肋排骨
2️⃣ 新麻蒲袐制牛五花肉
3️⃣ 韩式袐制烤牛肉
4️⃣ LA 牛肋骨
5️⃣ 嫩牛排肉


C. 鸡肉类
1️⃣ 春川烤鸡
2️⃣ 春川辣味烤鸡
3️⃣ 招牌炸鸡


整体来讲,猪肉比牛肉好食,招牌炸鸡都唔错,这间店试一次就足够

价格💰:每人$229 ($208+ $20.8加一服务费)
味道😋:OK
143 浏览
0 赞好
0 留言
129 浏览
0 赞好
0 留言
136 浏览
0 赞好
0 留言
174 浏览
0 赞好
0 留言
2139 浏览
2 赞好
0 留言
1811 浏览
2 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐日期
2020-08-15
用餐途径
堂食
用餐时段
午餐
等级1
1
0
2020-07-17 1908 浏览
下午去未入座已黑你面,仲之後用d乡下话闹你,赶你走,我乜都冇做过,侍应单纯心情唔如闹你,完全唔明做乜心情咁差要用食客出气,态度极其恶劣,最後佢唔想招呼你,然後等你自己走
更多
下午去未入座已黑你面,仲之後用d乡下话闹你,赶你走,我乜都冇做过,侍应单纯心情唔如闹你,完全唔明做乜心情咁差要用食客出气,态度极其恶劣,最後佢唔想招呼你,然後等你自己走
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
环境
服务
卫生
用餐途径
堂食
等级4
280
0
2020-07-05 1806 浏览
以前系铜锣湾返工,间唔中会同同事食,而我又会间唔中好想食韩式辣豆腐汤,个日自己一个行过系谂唔到食咩既情况下就走左入去啦~ 我自己一个lunch set边谂到会有咁多配菜啫~所以都几开心架!可能疫情比较缓和左,见都多人lunch食韩烧,咁当然因为价钱都吸引啦! 咁但系我自己一条友就无谓啦,都系返去我个豆腐汤既怀抱XD呢个属於正常,唔太辣,但都系个句,一个咁既lunch set,佢都俾足5碟小菜我,我开心既,但都替佢地讲声,生意难做! 要加油啊~海鲜嫩豆腐锅 $72
更多
以前系铜锣湾返工,间唔中会同同事食,而我又会间唔中好想食韩式辣豆腐汤,个日自己一个行过系谂唔到食咩既情况下就走左入去啦~

我自己一个lunch set边谂到会有咁多配菜啫~所以都几开心架!

可能疫情比较缓和左,见都多人lunch食韩烧,咁当然因为价钱都吸引啦! 咁但系我自己一条友就无谓啦,都系返去我个豆腐汤既怀抱XD

呢个属於正常,唔太辣,但都系个句,一个咁既lunch set,佢都俾足5碟小菜我,我开心既,但都替佢地讲声,生意难做! 要加油啊~

海鲜嫩豆腐锅 $72
118 浏览
0 赞好
0 留言
61 浏览
0 赞好
0 留言
1169 浏览
1 赞好
0 留言
88 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
等级3
30
0
2020-07-03 1314 浏览
想搵一间好食嘅韩国烧烤唔难不过越好食价钱越贵今次我哋几个女仔嗌左呢一个烧肉套餐嚟到佢用咗下午茶架咁上碟好得意🤣越肥嘅肉质,就会林啲,牛味都好香。不过五花腩就麻麻哋,猪肉无味,都系要靠酱汁,但系肉就好un,正常咁肥嘅肉都唔会咁硬。烧虾亦都好好味,虾肉够爽,正呀!大家烧金菇嘅时候记得要好好控制啊😂😂😂佢另外仲可以叫埋部队锅,不过我哋主要系想食韩烧,同埋真系太热啦所以我哋冇嗌到!
更多
想搵一间好食嘅韩国烧烤唔难
不过越好食价钱越贵
今次我哋几个女仔嗌左呢一个烧肉套餐
嚟到佢用咗下午茶架咁上碟
好得意🤣
54 浏览
0 赞好
0 留言
20 浏览
0 赞好
0 留言

越肥嘅肉质,就会林啲,牛味都好香。

不过五花腩就麻麻哋,猪肉无味,都系要靠酱汁,但系肉就好un,正常咁肥嘅肉都唔会咁硬。
25 浏览
0 赞好
0 留言

烧虾亦都好好味,虾肉够爽,正呀!
20 浏览
0 赞好
0 留言

大家烧金菇嘅时候记得要好好控制啊😂😂😂



佢另外仲可以叫埋部队锅,不过我哋主要系想食韩烧,同埋真系太热啦所以我哋冇嗌到!
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐日期
2020-02-03
用餐途径
堂食
人均消费
$300 (午餐)
等级2
18
0
2020-06-16 1337 浏览
超级抵食的套餐,超推介给爱吃烤肉的大家! 在韩国好兴在香港第一次见! 已放题认识可以任选只吃猪肉,或者系鸡牛猪全吃到饱! 不过烧肉时间只有90分钟,感觉有点不太够,所以我们就选择了只吃猪肉吃到饱! 任吃猪肉吃到饱每位只需135港元,真心抵! 就算只吃猪肉,款式也很多,除了猪五花肉,猪排骨肉,这些比较常见的猪肉类之外,连平时比较少吃到的猪护心肉也可以选择,真不错呢!
更多
超级抵食的套餐,超推介给爱吃烤肉的大家! 在韩国好兴在香港第一次见! 已放题认识可以任选只吃猪肉,或者系鸡牛猪全吃到饱! 不过烧肉时间只有90分钟,感觉有点不太够,所以我们就选择了只吃猪肉吃到饱! 任吃猪肉吃到饱每位只需135港元,真心抵! 就算只吃猪肉,款式也很多,除了猪五花肉,猪排骨肉,这些比较常见的猪肉类之外,连平时比较少吃到的猪护心肉也可以选择,真不错呢!
1283 浏览
0 赞好
0 留言
111 浏览
0 赞好
0 留言
66 浏览
0 赞好
0 留言
45 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
等级3
98
0
2020-06-14 977 浏览
依间人气韩烧相信大家都食过 见到近排推出任食套餐 点可以错过😎我地拣左任食猪+牛+炸鸡餐 $208仲有无限🥗配菜同🥤饮品(百事/雪碧)3个人以上 仲送主食(有冷面/泡菜饭etc...)坐低冇耐 员工就会因应人头送上套餐包左的每款肉类+炸鸡2件🍗🍗💁🏻‍♀️推介大家食牛肋排肉同嫩牛排肉 牛味重d 肉质较嫩最重要每款肉吾会因任食而质素下降👍🏼👍🏼👍🏼
更多
依间人气韩烧相信大家都食过
见到近排推出任食套餐 点可以错过😎

我地拣左任食猪+牛+炸鸡餐 $208
仲有无限🥗配菜同🥤饮品(百事/雪碧)
3个人以上 仲送主食(有冷面/泡菜饭etc...)

坐低冇耐 员工就会因应人头送上套餐包左的每款肉类+炸鸡2件🍗🍗
💁🏻‍♀️推介大家食牛肋排肉同嫩牛排肉 牛味重d 肉质较嫩
最重要每款肉吾会因任食而质素下降👍🏼👍🏼👍🏼
31 浏览
0 赞好
0 留言
36 浏览
0 赞好
0 留言
46 浏览
0 赞好
0 留言
918 浏览
0 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
人均消费
$230 (晚餐)
等级1
1
0
2020-06-08 1180 浏览
今日一行四人叫左个$777四人猪牛鸡90分钟任食,连埋加一$854。见到杂志介绍同食评唔错,谂住一试,但发现中伏。首先服务好差,叫左嘢食成半个钟先到,四罐嘢饮要催先至拎过嚟(汽水又唔冻),但嗰时12点零全场都无乜人;但埋单就非常准时,真系手脚慢啲都食唔到乜。啲肉食非常唔新鲜,腌得太咸,肉又碎又咬唔开,见图五花腩得肥膏;五款猪肉但有三款无得拣(黑毛猪肩、护心肉、猪颈肉),咁点解唔一开始话比人知呢?成件事觉得比人呃左。成次韩烧感觉好似去食露天BBQ;啲肉根本入唔到口;未试过食任食食完都唔饱;写呢篇食评只系唔想有人同我一样中伏。P.S. 呢篇系我人生中第一次食评,真系好嬲先写得出。
更多
今日一行四人叫左个$777四人猪牛鸡90分钟任食,连埋加一$854。见到杂志介绍同食评唔错,谂住一试,但发现中伏。首先服务好差,叫左嘢食成半个钟先到,四罐嘢饮要催先至拎过嚟(汽水又唔冻),但嗰时12点零全场都无乜人;但埋单就非常准时,真系手脚慢啲都食唔到乜。啲肉食非常唔新鲜,腌得太咸,肉又碎又咬唔开,见图五花腩得肥膏;五款猪肉但有三款无得拣(黑毛猪肩、护心肉、猪颈肉),咁点解唔一开始话比人知呢?成件事觉得比人呃左。

成次韩烧感觉好似去食露天BBQ;啲肉根本入唔到口;未试过食任食食完都唔饱;写呢篇食评只系唔想有人同我一样中伏。

P.S. 呢篇系我人生中第一次食评,真系好嬲先写得出。
9 浏览
0 赞好
0 留言
13 浏览
0 赞好
0 留言
18 浏览
1 赞好
0 留言
(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐日期
2020-06-08
用餐途径
堂食
人均消费
$210 (午餐)
等级3
45
0
2020-05-27 1002 浏览
系香港同韩国都好有名气嘅烤肉铺,相信唔少人都试过佢地啲烤肉😋呢排见到佢地推出咗个任食优惠,我地点可以错过🤩重点系有最出名嘅护心肉🥰价钱仲要系相当吸引👍🏻最重要系佢哋嘅肉唔会因为任食而质素下降😍唯独是店入面人手不足,啲食物会溜单/俾错咗我地/同上菜速度慢😢🐷猪肉类角落评分(整体):🌕🌕🌕🌕🌑好可惜当日冇晒护心肉、猪颈肉同埋猪排骨😭冇左最重点嘅护心肉系有啲可惜,好彩其他款都叫好味唔会觉得系晒咗钱☺️1️⃣黑毛猪肩肉2️⃣新麻蒲五花腩👍🏻两款肉都好出名🤩两款肉咬落爽口,肉味好香😋五花腩唔会太多脂肪同一啲都唔油腻🥰.🐮牛肉类角落评分(整体):🌕🌕🌕🌕🌗1️⃣秘制牛肋排骨2️⃣新麻蒲秘制牛五花肉👍🏻3️⃣韩式秘制烤牛4️⃣LA牛肋骨👍🏻5️⃣嫩牛排肉👍🏻牛五花好似肥牛好好食,入口即溶同埋脂肪味好香🤩LA牛肋骨个汁腌得好入味,烧完嘅肉好淋同好够味🥰嫩牛排肉真系好嫩,脂肪分布都唔错😍咬落系零肉根,完全系好掂👍🏻其他两款都好食,但唔够突出😋.🐔鸡肉类角落评分(整体):🌕🌕🌕🌑🌑1️⃣春川烤鸡👍🏻2️⃣春川辣味烤鸡3️⃣招牌炸鸡其实佢所谓嘅烤鸡只不过系烤鸡翼😭不过佢啲鸡翼都好彩够入口,同每只分量都好大😋烤完都好juicy同埋嫩滑☺️而炸鸡就好普通
更多
系香港同韩国都好有名气嘅烤肉铺,相信唔少人都试过佢地啲烤肉😋呢排见到佢地推出咗个任食优惠,我地点可以错过🤩重点系有最出名嘅护心肉🥰价钱仲要系相当吸引👍🏻最重要系佢哋嘅肉唔会因为任食而质素下降😍唯独是店入面人手不足,啲食物会溜单/俾错咗我地/同上菜速度慢😢
13 浏览
0 赞好
0 留言

🐷猪肉类
角落评分(整体):🌕🌕🌕🌕🌑
好可惜当日冇晒护心肉、猪颈肉同埋猪排骨😭冇左最重点嘅护心肉系有啲可惜,好彩其他款都叫好味唔会觉得系晒咗钱☺️
1️⃣黑毛猪肩肉
2️⃣新麻蒲五花腩👍🏻
两款肉都好出名🤩两款肉咬落爽口,肉味好香😋五花腩唔会太多脂肪同一啲都唔油腻🥰
.
🐮牛肉类
角落评分(整体):🌕🌕🌕🌕🌗
1️⃣秘制牛肋排骨
2️⃣新麻蒲秘制牛五花肉👍🏻
3️⃣韩式秘制烤牛
4️⃣LA牛肋骨👍🏻
5️⃣嫩牛排肉👍🏻
牛五花好似肥牛好好食,入口即溶同埋脂肪味好香🤩LA牛肋骨个汁腌得好入味,烧完嘅肉好淋同好够味🥰嫩牛排肉真系好嫩,脂肪分布都唔错😍咬落系零肉根,完全系好掂👍🏻其他两款都好食,但唔够突出😋
.
🐔鸡肉类
角落评分(整体):🌕🌕🌕🌑🌑
1️⃣春川烤鸡👍🏻
2️⃣春川辣味烤鸡
3️⃣招牌炸鸡
其实佢所谓嘅烤鸡只不过系烤鸡翼😭不过佢啲鸡翼都好彩够入口,同每只分量都好大😋烤完都好juicy同埋嫩滑☺️而炸鸡就好普通,似KFC果啲炸鸡😫佢唔系有个韩式酱嘅话都唔会想食😢
.
角落评分:🌕🌕🌕🌕🌗
角落翻兜指数:🌕🌕🌕🌕🌗

(以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。)
张贴
评分
味道
环境
服务
卫生
抵食
用餐途径
堂食
推介美食
  • 炉边蛋
  • 新麻蒲护心肉
  • 新麻蒲秘制牛五花肉