2025-04-14
嗰次同屋企人一齊去銅鑼灣嘅米走雞,一入去就聞到陣陣濃香。環境舒適,座位舒服,侍應服務又親切,唔錯嘅體驗。😇😇😇我哋點咗❣️黃金芝士雞煲❣️香濃嘅芝士味香味四溢,成鍋雞煲都係滿滿嘅芝士🥘🥘🥘 雞肉唔單止口感嫩滑,仲鹹香味十足,簡直就係一流。之後我哋仲食咗火鍋料理。火鍋正式開始,第一時間試咗❣️手切霜降牛頸脊❣️鮮紅嫩滑嘅牛肉入面密密佈住雪白嘅油花 🥩🥩🥩 而呢啲油脂帶嚟咗細微嘅嚼勁,口感肥嫩而有彈性,食落極有滿足感。🍤🍤🍤 跟住落鍋嘅係❣️手打鮮蝦丸❣️一咬就爆出濃濃蝦甜味,彈牙多汁,鮮甜美味。之後仲點咗❣️精品拼盤❣️當中哈哈蝦中寶鮮甜爽口,蝦膠仲帶住少少蝦膏嘅鮮香;🧆🧆🧆 黑松露手打鮮墨丸嘅黑松露香味濃郁,配埋彈牙墨魚丸,好好味;竹笙墨魚滑口感嫩滑帶微微爽口,仲滲出陣陣竹笙清香。 呢餐真係滋味滿分,飽足又滿足~ 😇😇😇
呢餐真係滋味滿分,飽足又滿足~ 😇😇😇