(非会员)
7月7日下晝同朋友去試食.冇企位, 冇單人位,安排唔周到.我地三人每人一個包, 三人都有同感,包唔熱!!!我地都係第一次見賣幾十蚊一個包既地方可以係裝定晒d汽水黎賣, 並唔係客人要時先裝杯新鮮既出黎. 所以, 我地兩杯汽水都係唔夠汽+有層冰水味.睇到廚房入面超混亂. 而工作人員亦太多野講, 全部都係客人食物出黎時對住黎講, 唔知個包會唔會比佢地d口水污染左呢.我地三人要兩杯汽水+一杯凍mocha, 凍mocha足足等左廿分鐘先叫做整好出黎.三個包入面都唔夠熱, 加上有生菜, 但懷疑洗生菜既水都未瀝乾就放入個包到.一住食一住洗水, 並唔係洗汁.薯角可以唔脆, 超失敗.幾十蚊一個包餐, 完全唔掂. Freshness係日本並唔係咁樣嫁喎.之後我地三人不忿, 轉場去citysuper果邊間triple o's到試過, 差天共地. 會再去多次triple o's到試真d.
7月7日下晝同朋友去試食.

冇企位, 冇單人位,安排唔周到.

我地三人每人一個包, 三人都有同感,包唔熱!!!

一住食一住洗水, 並唔係洗汁.

薯角可以唔脆, 超失敗.