我同男朋友係seafood lover!! 咩海鮮都鐘意食,不過香港食海鮮唔平,同埋得兩個人真係好難叫得多款!今次男朋友搵左呢間專食海鮮既餐廳,每份有唔同既海鮮組合,可以試到多款海鮮!有可愛既蟹圍巾,唔怕整污糟件衫食海鮮的工具,有手套等有4款海鮮拼盤選擇,之後可以選擇調味叫完之後,侍應就問想要甚麼小食田園沙律一開始先叫了沙律,食下菜健康啲!呢度用黑醋調味,較健康,我鐘意!小食拼盤香脆蒜蓉包、炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈我最鐘意香脆蒜蓉包,真係烘到好脆卜卜,蒜蓉味夠香!我地encore 左幾次!炸薯圈同薯條都熱辣辣,可以配上醬料食洋蔥圈炸完入面都唔怕乾爭爭我地既海鮮拼盤到啦!侍應會起面前shake shake 海鮮袋,令到入面的海鮮調味均勻脹卜卜的海鮮袋我地叫左crabus combo 有麵包蟹半隻、松葉蟹腳4隻、波士頓龍蝦半隻、貴妃蚌2隻,西班牙八爪魚仔3隻、卜卜蜆、海蝦、新鮮粟米、薯仔我地叫左焦香奶油檸檬香草汁海鮮經過shake shake 之後,好平均咁沾滿醬汁。呢個醬汁帶有檸檬既清新,且creamy ,但又不會遮蓋海鮮的鮮味!海鮮幾新鮮,麵包蟹同龍蝦啖啖肉,貴妃蚌夠大隻鮮蕃茄醬配意大利

有可愛既蟹圍巾,唔怕整污糟件衫
食海鮮的工具,有手套等

有4款海鮮拼盤選擇,之後可以選擇調味

叫完之後,侍應就問想要甚麼小食

田園沙律

小食拼盤
香脆蒜蓉包、炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈
炸薯圈同薯條都熱辣辣,可以配上醬料食
洋蔥圈炸完入面都唔怕乾爭爭
我地既海鮮拼盤到啦!

脹卜卜的海鮮袋

我地叫左crabus combo

我地叫左焦香奶油檸檬香草汁
海鮮幾新鮮,麵包蟹同龍蝦啖啖肉,貴妃蚌夠大隻

鮮蕃茄醬配意大利粉
食完海鮮都飽飽地,所以只叫了意粉!
呢個番茄醬夠濃,有蕃茄粒,比預期中好

呢度既小食同意粉/意大利飯都是無限添加!唔洗怕齋食海鮮唔夠飽!
如果海鮮唔夠,都可以加錢添加,不過食海鮮、小食同意粉都已經好夠,所以我地無加錢叫海鮮。