2021-01-29
今日比我搵到間食lunch 一流滿足到食牛既我地❤️地點仲要勁方便係尖沙咀仲有最正既係佢地價錢好抵食 先係人均100蚊左右仲好先進咁用QR code落單咁我自己首先你要咗吉列草飼牛眼肉定食餐本身就會配前菜白飯同味增湯由於我見到佢哋嘅餐牌推介左佢哋餐廳獨有嘅特飲所以我加咗$10要咗草莓乳酸我仲加咗一個小食係牛舌首先佢哋嘅套餐一上嚟嘅時候我都覺得好surprise因為見到份量都幾足夠我我自己嘅套餐份牛肉係已經吉列好顏色色水都好靚 而且成個擺盤都係我自己鍾意嘅個湯好好飲中間嘅豆腐仲有雕花嘅添牛舌好食 😋炸完之後上面仲有放咗日式醬店員幫我哋將石板燒熱左之後我哋就可以將吉列牛扒放上去牛肉嘅油脂分布好好入口即溶 大概燒三到5分鐘就食得而且極度推介佢哋嘅草莓乳酸呀調味調得好好飲仲有生果放喺上面點綴而且酸酸地仲有開胃嘅效果男朋友嗰個係嚴選風門柳定食上餐嘅時候男朋友已經讚佢哋牛肉嘅色水同埋質素都好高覺得$100左右嘅呢個套餐真係好抵食其實睇圖都知道佢哋牛肉嘅級數都應該好高燒完之後果然係不負眾望 牛肉嘅牛香 加埋好滑既感覺就油花味道再連埋一兩啖白飯一齊食果下真係好正加上男朋友叫咗個小食都係要咗和牛粒男朋友個
地點仲要勁方便係尖沙咀
仲有最正既係佢地價錢好抵食 先係人均100蚊左右