2008-06-13 15 浏览
生左女女之後,去0既地方真係被規範住,去遠d 都要左諗又諗!!好耐冇去過添記食,真係好掛住個法包!!我真係覺得超正!!雖然唔係d 咩菜色咁巴閉,但出奇地將d 平平無0既材料放埋一齊,係可以美味成咁.............個包我真係去其他地方食唔到咁脆,但內裏又好軟熟,一入口,d 面包碎係會飛到成身都係,所以對佢真係又愛又恨呀!!因為每次賣完外賣,我都急不及待立即係架車度食,食完又要執餐飽!!一向我都唔食蘿蔔,但黎到添記,我又會好受落佢爆多蘿白絲係入面喎!!加埋d 腩肉,嚼肉,扎肉,豬手,青瓜,蕃茄,真係諗起都想再食多個呀!!另外,如果各位食得辣,記住叫老闆加辣,加埋d 指天椒真係一絕呀!!雖然加左幾次價,越食越貴,但總好過"mos"同"m記"多多聲啦!!
好耐冇去過添記食,真係好掛住個法包!!我真係覺得超正!!